Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 145 10
Sex Studio 336128
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σημερα που ειχα ρεπο λεω ας παω μια βολτα να δοκιμασω τη Βαλια. Η υπηρεσια ευγενικη αλλα νομιζε πως ημουν ανηλικος. Στο ζουμι μαγκες δυο ηταν Κατερινα και Βαλια. Η Κατερινα δεν ειναι Σερβα αλλα πιστευω απο το Δυρραχι. Επελεξα τη Βαλια με προ 70ευρω με σταση 69. Η Βαλια ειναι μια ψηλη ομορφη γυναικα και λιγο μαυρισμενο σωμα απο σολαριουμ πιθανον αλλα δεν με ενδιεφερε και τοσο. Κανω ντουζακι μπαινει το μωρο και αρχισαμε τα γνωστα πως σε λενε αν εχεις ερθει στο στουντιο αυτο κτλ. Μου βαζει προφυλακτικο και αρχιζει μια ωραια υγρη πιπα. Μετα απο 5 λεπτο γυρισε για 69 και τρελαθηκα με τη κωλαρα της. Οταν αρχισα να τη γλειφω της αρεσε και εβγαζε λιγα βογγητα αλλα δεν ηταν ψευτικα. Ηταν τελειο το πιο καθαρο που εχω φαει στη ζωη μου μεχρι τωρα +1. Μετα με καβαλησε και μου δωσε και καταλαβα τοτε γι'αυτο εδωσα στο τιτλο 'ρουμανικο αλογο'. Τοτε καταλαβα πως θα ερχοταν το τελος συντομα και με ισοπεδωσε η Βαλια. Μετα ηταν μεσα στο χαμογελο και με υπονουμενο να την ξαναεπισκεφτω.

Σε ευχαριστω παρα μα παρα παρα πολυ Βαλια που μου εφτιαξες το κεφι μου και ελπιζω να τα ξαναπουμε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βάλια
Υπηρεσίες
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2015
Η Βάλια ήταν ένα απο τα στανταράκια μου όσο δούλευε βέβαια στα στούντιο της Κασσάνδρας και της χρωστάω κριτική. Βέβαια όταν αποφάσησα να γράψω είχε πλέον φύγει μήνες πρίν οπότε δέν είχε νόημα. Την είχα τιμήσει περισσότερο απο κάθε άλλο στουντιοκόριτσο. Θα την επισκευτώ όμως να γράψω και κριτική. Μπράβο μάγκα που πέρασες καλά. Είναι σωστός άνθρωπος και καλή στο δωμάτιο. Καλή συνέχεια.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1