Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκευτικα και εγω το συγεκριμενο μερος πριν καμια βδομαδα μετα απο ολα αυτα που ειχα διαβασει απο τους αλλους. Φροντισα να παρω απο τηλεφωνο απο πριν να μάθω ποια κοπελα ητανε εκει και για καλη μου τυχη ητανε η αγαπη. Καλα που πηρα τηλεφωνο γιατι ητανε 4 το μεσημερι και ι κοπελα θα ητανε εκει μεχρι της 5μιση. Δεν λεει να πας τσαμπα μεχρι εκει μια και το παρκιγκ ειναι δυσκολο. Η τσατσα τρομερα ευγενικη ντρεπεσε να μπεις αρχισε να μου εξηγει τα προγραματα ειχε με 50 με 60 με 70 με 100 μπερδευτικα κατι με sex shop μου ελεγε μετα το καταλαβα οταν μπηκε η κοπελα μεσα με ενα δωνηταρι τοσο μετα συγχωρησεως. Πηρα αυτο με τα 100 μονο και μονο γιατι ειχε μασσαζ και το χρειζομουνα οποτε ειπα γιατι να μην το συνδιασω. Η κοπελα καλη αν εξαιρεσης τα στηθια της που ητανε πεσμενα και δεν δικαιολογουνται για την ηλικια της. το κορμι παντος φοβερο οσο για το προσωπο δεν ειναι και τοσο καλο για να την χαρακτηρισω ξανθο αγγελο οπως καποιοι αλλοι. Τι να πω ισως απο της πολλεσ τσοντες εχουμε ανεβασει πολυ τον πηχη. Κατα τα αλλα μετρια συμετοχη και ορεξη. οσο αφορα το 69 απλα χαιδευε τιποτε αλλο. τελικα επιβαιβεωνετε η φημη του να περνεις το φτηνο προγραμμα γιατι κανενας δεν σου εγγυαται τιποτα για το ακριβο μιας και δεν παιζουν ρολο τα χρηματα αλλα αν σε γουσταρει η γκομενα και αν εχει διαθεση. χαθηκε ο παλιος καιρος που οι κοπελες του ειδους ητανε επαγγελματιες με ολη την σημασια τησ λεξεως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού