Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 27 10
Σπύρου Πάτση 27
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
61198
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεψη στο συγκεκριμενο ιδρυμα με σκοπο να συναντησω τη Ζακλυν αφου ειχα αντυπωσιαστει με τις φωτογραφιες που εχει ανεβασει στο internet. Η ημερομηνια της επισκεψης ειναι στο περιπου.
Με υποδεχτηκε στο μαγαζι μια συμπαθητικη τσατσα η οποια μου παρουσιασε τη ζακλυν και μου ανελυσε τα προγραμματα - 30 το απλο και 50 για ελευθερο στοματικο και γλυφομουνι. Για κωλο δε μου ειπε τιμη αλλα ουτε και ρωτησα.
Η ζακλυν βγηκε στο σαλονι με εσωρουχα και ζαρτιερες και η πρωτη εντυπωση που αποκομιζεις ειναι οτι εχει πεσει απιστευτο photoshop - δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Ειναι γυρω στα 35 νομιζω, με προσωπο εντελως αδιαφορο και σωμα σχετικα καλο για την ηλικια της. Το βυζι εινα 2.5αρι φυσικο αλλα καπως νερουλο.
Περασμα στο δωματιο με το προγραμμα των 30 ευρω. Γενικα δε βιαζεται, κανει τσιμπουκι(με φιλτρο) σχετικα καλο με γλυψιμο ολης της γυρω περιοχης, και στο γαμησι δειχνει να συμμετεχει οσο αυτο βεβαια ειναι εφικτο για επαγγελματια. Φιλια σε εμενα δεν εδωσε αλλα ουτε και κατι αλλο εξτρα. Ηταν απολυτα τυπικη στο προγραμμα που ειχε ανακοινωθει.
Για 30 ευρω θα σας την προτεινα για ενα test drive. Ειδα τυχαια σημερα οτι δουλευει και στο στουντιο στη νεα φιλαδελφεια στην πρωην renault. Για 50 ευρω στο ιδιο προγραμμα δε θα την προτεινα με την καμια. Στα 50 υπαρχουν πολυ καλυτερες και φρεσκιες επιλογες.
Αυτα για την προσωπικη μου εμπειρια με τη ζακλυν.
Με υποδεχτηκε στο μαγαζι μια συμπαθητικη τσατσα η οποια μου παρουσιασε τη ζακλυν και μου ανελυσε τα προγραμματα - 30 το απλο και 50 για ελευθερο στοματικο και γλυφομουνι. Για κωλο δε μου ειπε τιμη αλλα ουτε και ρωτησα.
Η ζακλυν βγηκε στο σαλονι με εσωρουχα και ζαρτιερες και η πρωτη εντυπωση που αποκομιζεις ειναι οτι εχει πεσει απιστευτο photoshop - δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Ειναι γυρω στα 35 νομιζω, με προσωπο εντελως αδιαφορο και σωμα σχετικα καλο για την ηλικια της. Το βυζι εινα 2.5αρι φυσικο αλλα καπως νερουλο.
Περασμα στο δωματιο με το προγραμμα των 30 ευρω. Γενικα δε βιαζεται, κανει τσιμπουκι(με φιλτρο) σχετικα καλο με γλυψιμο ολης της γυρω περιοχης, και στο γαμησι δειχνει να συμμετεχει οσο αυτο βεβαια ειναι εφικτο για επαγγελματια. Φιλια σε εμενα δεν εδωσε αλλα ουτε και κατι αλλο εξτρα. Ηταν απολυτα τυπικη στο προγραμμα που ειχε ανακοινωθει.
Για 30 ευρω θα σας την προτεινα για ενα test drive. Ειδα τυχαια σημερα οτι δουλευει και στο στουντιο στη νεα φιλαδελφεια στην πρωην renault. Για 50 ευρω στο ιδιο προγραμμα δε θα την προτεινα με την καμια. Στα 50 υπαρχουν πολυ καλυτερες και φρεσκιες επιλογες.
Αυτα για την προσωπικη μου εμπειρια με τη ζακλυν.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Zακλύν
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ορισμενα απο αυτα που αναφερεις ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα, οχι ολα ομως
Δεν ξερω σε ποιες φωτο στο ιντερνετ αναφερεσαι αλλα αυτες που εχει ανεβασει στο bourdela ειναι απολυτα πραγματικες, χωρις ιχνος photoshop
Εσυ ο ιδιος καταλησεις στο συμπερασμα οτι για τα 30 αξιζει, το αν αξιζει για 50 στο απλο προγραμμα δεν το γνωριζεις ειναι υποθεση που κανεις, διοτι οπως λες δεν την εχεις δοκιμασει.
Η δικαι μου εμπειρια, ειναι οτι ολες τις φορες που την εχω την παρει στα 50€ τα αξιζε.