Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363064
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ο τίτλος νομίζω ότι τα λέει όλα. Εχοντας διαβάσει πολλά και έχοντας, ακόμα, αποφασίσει να διακόψω με τα ct και τα cg (μόνιμα ή προσωρινά θα δείξει...) είπα να δοκιμάσω τη Ναόμι. Άλλωστε, δεν εμφανίζεται και συχνά. Η υπηρεσία ευγενική, λίγα λεπτά αναμονή και σκάει το τούμπανο. Ψηλή, μελαχρινή, πολύ νεαρή, μοντελέ, αλλά με τον κώλο που ονειρευόμαστε όλοι να..(κώλος που στέκεται... στο θεό!!) ποδάρες, πατουσάκια περιποιημένα, βυζί κανονικό,και όλο το πακέτο καλύτερο από ότι περίμενα. Στο δωμάτιο φιλική, Ελληνίδα δηλώνει και μάλλον είναι, 22 χρονών... τα πάντα με προφύλαξη και καλά κάνει. Πήρα το πλούσιο πρόγραμμα των 70 ευρώ και έμεινα πολύ περισσότερο ευχαριστημένος από τα 200άρια που πέταξα το 15 σε ctτούρια...Και μόνο που έβλεπα στον καθρέφτη αυτό το πίσω σύστημα του μωρού μου έφτανε. Δεν προσπάθησε ιδιαίτερα, ξέρει πόσο μετράει, αλλά δεν το παίζει κάτι. Γρήγορο τελείωμα στα τέσσερα, φιλάκι και ...θα ξαναπάρω!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Ανώτερος
64
Πόντοι:
8.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Νοεμβρίου, 2015
φιλε τι αλλα προγραματα προσφερει η Ναομι και ειναι οντως Ελληνιδα;
P
partouzalatris
17 Νοεμβρίου, 2015
Ναι ελληνίδα είναι. Το πρόγραμμα είναι αυτό που έγραψα. Κάποιοι λένε για ακάποτη πίπα, αλλά εγώ δεν το είδα αυτό.
17 Νοεμβρίου, 2015
απαντω εγω, δεν ειναι ελληνιδα. αυτη η αλυσιδα αυτη την περιοδο εχει τα καλυτερα μουνια. απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις....
18 Νοεμβρίου, 2015
φιλε diomides απο που λες ειναι και ποιες μεσα σε τουτη τη αλυσιδα εχουν τα καλυτερα μουνια οπως λες εσυ
P
partouzalatris
18 Νοεμβρίου, 2015
απο που ειναι τοτε diomides και ποιες ειναι οι καλυτερες μεσα σε αυτη τη αλυσιδα
P
partouzalatris
20 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λες οτι δεν ειναι ελληνιδα η Ναομι απο Κατεχακη 5. Απο που ειναι τοτε και ποια ειναι τα καλυτερα μουνια σε αυτη την αλυσιδα οπως εγραψες στην κριτικη σου.
P
partouzalatris
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6