Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352466
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Λίγα έχουν γραφτεί για την Αγάπη, οπότε το "άγνωστο" μου τράβηξε την περιέργεια. Την ξέρετε την παροιμία ε; Εύκολο πάρκινγκ. Καλά πάμε ως εδώ. Ανεβαίνω, ντριν-ντριν και αφού ανοίγει η πόρτα, διακρίνω άδειο και το σαλόωι, πράμα λίγο σπάνιο για το συγκεκριμένο μαγαζί. Τέλεια λέω. Περιμένω λίγο, εμφανίζεται η κοπέλα. Μικροσκοπική, ωραίο σώμα, μέτριο στήθος, λαο πρόστιχο βλέμα. Εδώ είμαστε σκέφτηκα. Πέρνω το πρόγραμμα των 70 και περιμένω στο δωμάτιο. Μετά από κανένα 10λεπτο έσκασε και η Αγάπη. Από κει και πέρα τα πράματα άρχησαν να πέρνουν την κατιούσα. Ξεκινάει ένα και καλά sex shoh, το οποίο δεν ήταν και κάτι το σούπερ, αλλά κομμάτια να γίνει, τί περίμενα κι όλας; Χρησιμοποιούσε ένα dildo για το sex show, αλλά φανταζόμουν ότι με το που θα ερχόταν για 69 θα το άφηνε. Αμ δε...Ξέρετε τί είναι να έχετε ένα υπέροχο κωλαράκι στα 3 εκατοστά και ακριβώς από κάτω να σου σκάνε στο σαγόνι τα "μπαλάκια" από το dildo; Δε λέω, μπορεί για μερικούς να είναι ok, αλλά εγώ έφαγα τρελή ξενέρα. Κομμάτια να γίναι κι αυτό, το απομακρύνω διακριτικά, και προσπαθώ να ικανοποιήσω τον ορισμό του 69. Αμ δε πάλι. Ακόμα και χαμελέων να ήμουν με γλώσσα 30 εκατοστά, εκεί πάνω δεν έφτανα με τίποτα. Η πίπα καλούτσικη όμως, οπότε...κομμάτια να γίνει πάλι. Δεν κρατάει και πολύ η όλη φάση του 69, μάλλον στα δευτερόλεπτα το θύμιζε παρά στο άλλο, και ανεβαίνει καβάλα. Άλλα 60 δεύτερα εκεί περίπου, πέφτει στα τέσσερα και μου λέει έλα. Κομμάτια να γίνει πάλι, ήτανε 3 τα ξημερώματα δεν είχα όρεξη για πολλά. Συμμετοχή απειροελάχιστη, ΄μόνο μερικά βογγητά έβγαζε, αλλά κι αυτά σαν αυτά που βγάζουμε όλοι με τους φρονημίτες μας. Για να μην τα πολυλογώ, άθλιο στήσιμο και στα τέσσερα, πώς δεν έφηγα για μακροβούτι στον καθρέφτη ακόμα δεν ξέρω, αλλά κομμάτια να γίνει...Τέσπα. Καλά να πάθω, γιατί την συγκεκριμένη μέρα με είχε μουτζώσει ο Θεός από το πρωί. Πάντως στη συγκεκριμένη δεν τα ξανασκάω.
ΥΓ: Διαβάζοντας τα λόγια των άλλων για τη συγκεκριμένη, το μόνο που μπορώ να 'καταλάβω', μέχρι συγκεκριμένο όριο βέβαια, είναι η κούραση της κοπέλας.
ΥΓ: Διαβάζοντας τα λόγια των άλλων για τη συγκεκριμένη, το μόνο που μπορώ να 'καταλάβω', μέχρι συγκεκριμένο όριο βέβαια, είναι η κούραση της κοπέλας.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού