Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αφού ήμουν δίπλα με την Ζακυνθινια μου!Μεγάλο χαμόγελο Έλεγα να φορέσω μόνο τα παπούτσια μου και το εσώρουχό και να πάω στο διπλανό μωρό κατευθείαν!Χμμμ; Τελικά πήγα κυριος.Μεγάλο χαμόγελο
Μπαίνω κατευθείαν στο πορνό δωμάτιο που με έβαλε ο τσατσος! Μου λεγε να πάρω μεγαλύτερο πρόγραμμα αλλά δεν!Κουλ Ξανά με το απλό των 30€ ,αφού περναω καλά και έτσι!Ναι!
Εισέρχεται το μωρακι από τα Γιάννενα ,το οποίο με θυμόταν .Χμμμ; Ρε τι γίνεται αξεχαστος της μενω!Έρωτας Ξεκινησαμε με πολλά χαδακια και φιλάκια!Έρωτας Αχ! Αυτά τα βυζακια δεν τα χορταινα...
Την ξαπλωνω όπου την γευτηκα παντού! Και αυτή να μου δίνει φιλάκια σε λαιμό και στήθη!Ναι!
Της λέω μωρό μου στησου λίγο στα τέσσερα να φιλησω το κωλαρακι σου...Προσκύνησα λέμε με το αντίκρυσμα ! Την εγλειψα τα κωλομερια και το μωρό γουσταρε , γιατί ξέρει ότι είναι το δυνατό της σημείο!Προσκύνημα Ε! Μετά από αυτό πάμε στην πίπα με προσπάθειες deepthroat ..Ναι! χαιδευε και αρχίδια το μωρό!Ναι! Την σταματάω και την λέω " Τι μωρό είσαι εσύ!"Γλώσσα Γκαβλωσε το μωρό που μου στήνει την κωλαρα της στα τέσσερα. Χαλαρά για αρχή, όπου κάποια στιγμή με το μωρό αυξησαμε ταυτόχρονα τον ρυθμό σφυροκοπήματος!Κατσικογάμης πέσανε και κάτι ελαφριά μπατσακια έτσι για να νιώσει!Γλώσσα
Με έκανε ακόμα πιο Τούρμπο με το κούνημα της και το πορνοβογγητο της ,που την λέω έλα μωρό μου
γυρνά !Γλώσσα Εκεί μπήκα λίγο δύσκολα στο στενό μουνακι της,αφού με λέει μην φοβάσαι δεν με πονάς έτσι!Γλώσσα
Σφυροκοπημα στο φουλ , ημουν και λιγο εξαντλημενος απο διπλα!Ντροπή και λέω τώρα θα τα δει όλα το μωρόΓλώσσα! Την γαμησα σε έντονο ρυθμό ,που από την γκαβλα της το μωρό μου κρατούσε δυνατα και συνεχεια τους καρπούς των χεριών μου και κάποια στιγμή στα μπράτσα μου! Την εχυσα δυνατά και οι αναστεναγμόι του μωρου έλαβαν τέλος! Βγαινω από μέσα της και της φιλαω τον αφαλο.Γλώσσα
Παίρνει χαρτί το μωρό μου βγάζει την καποτα και με σκουπίσε και το ιδρωμένο μέτωπο μου!ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Παει να φυγει και μου λεει ελα να σε φιλησω!ΈρωταςΈρωταςΈρωτας

Ιωάννα Τα Μελέ!Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2015
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2015
Μπραβο ρε Μπουχο αλητη. Τα Μελε !
07 Νοεμβρίου, 2015
ξεροχυνουμε με ζακυνθινια λεμεΝαι!Προσκύνημα μπακαγιοκε ετοιμασου να ιδρυσουμε fan club!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2