Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 151 10
Sex Studio 385666
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επισκεψη στο στουντιο Queen Girls, παταω κουδουνι και μου ανοιξε η υπηρεσια η οποια ηταν παρα πολυ ευγενικη. Μου προσφερε νερακι και εκατσα στο υπεροχο και μεγαλο σαλονι. Μου λεει να σου δειξω τις κοπελες, πρωτα βγηξε η Νικολ και μετα η Μαρινα (Σερβα). Η υπηρεσια μου ειπε τα προγραματα για την καθε μια και επελεξα απλο με τη Μαρινα. Οι κοπελες ηταν πανεμορφες και ηταν λιγο δυσκολο να διαλεξω. Ανεβαινω πανω, δινω το 50αρι στη υπηρεσια και μου λεει καλα να περασεις. Μπαινω μεσα, κανω ενα ντουζακι στα γρηγορα και το δωματιο ειχε πετσετα και κλειστες παντοφλες. +1 για την καθαριοτητα του δωματιου. Μετα μπαινει η Μαρινα, ερχετε διπλα μου και με βαζει κατω. Αρχισε τα προκαταρκτικα και ηταν αμετρητα. Μου παιρνει το χερι και το εβαλε πανω απο το βρακι της το οποιο ηταν υγρο. Μετα βγαζει το σουτιεν και υστερα μου εδωσε ενα γλωσσοφιλο καλυτερο απο την κοπελα μου. Τρελαθηκα. Μετα συνεχιζε προς τα κατω μου βγαζει το μποξερακι μου και αρχισε να μου ρουφαει τα @@@@ σουπερ. Περναει προφυλακτικο και αρχισε το κλαρινο σε μερικες στιγμες το επαιρνε ολο μεσα στο στομα. Της λεω οτι εισαι αστερι και μου λεει θα πρεπει να περασεις καλα μαζι μου. Εκατσε πανω μου και αρχισαμε το σεξ. Δεκα λεπτα ηταν πανω μου μετα αλλαξαμε σταση στα τεσσερα και τοτε ηταν που με τρελανε. Μου ελεγε κι αλλο πιο δυνατα και μετα απο αυτα ηρθε το τελος. Ηταν φανταστικαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας

Θα σου ερθω παλι αυριο στο Μελαντιας επειδη ησουν γαματη. Σουπερ θα τα πουμε αυριο παλι απο κονταΈρωταςΈρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2015
δεκαπέντε κριτικές για την ίδια κοπέλα έχεις γράψει ρε μαν! Γράψε τίποτα καινούργιο!
27 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γραφω αυτα που νομιζω και θα ηθελα να μην πουν οι αλλοι πως τη πατησαν με τη συγκεκριμενη. Ειναι μια κορυφη τυπισσα που οι αλλες πρεπει να της μοιασουν
P
partouzalatris
27 Οκτωβρίου, 2015

Δεν εχεις ακουσει το ρητο που αναφερει οτι "η επαναληψη ειναι μητηρ πασης μαθησεως" Σπασίκλας. Καπως ετσι και δω.
28 Οκτωβρίου, 2015
Η Μαρινα ειναι κορυφη, οσες φοερες εχω παει μαζι της ηταν super..
28 Οκτωβρίου, 2015

φιλε για δωσε μου το μαιλ σου σε παρακαλω
P
partouzalatris
28 Οκτωβρίου, 2015
Οκ. Συμφωνώ πάντως για όσα λέτε για τη Μαρίνα, είναι από τις καλύτερες
30 Οκτωβρίου, 2015

δεν μπορω να σου στειλω απαντηση. Πες το μου ρε μαν
P
partouzalatris