Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 238 10
Δροσοπούλου 95
Hot
Sex Studio
242350
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έχοντας ακούσει τόσα ωραια λόγια για την Νταρια είπα να την επισκεφτω. Η παρουσια της στο σαλόνι μου έκανε φοβερη εντύπωση, ωραίο κορμι αλλα προ παντων διαπεραστικο βλέμμα πολλά υποσχόμενο. Αποφάσισα να ρισκάρω τα 100 γιούρια, στη συνέχεια αποδείχτηκε πως πολύ καλα έκανα. Η Νταρια ειναι μια κοπέλα χωρίς άγχος, και έχει το τροπο να αποβάλλει το όποιο δικο σου.
Στο δια ταύτα, φανταστικο μασάζ, τριψιματακια με τις ρόγες, και αρχίζει η απογείωση, Γλιψιματακια ,πιπα ,ερωτόλογα βγαλμενα απο τα ονειρα μου, χωρις την παραμικρη βιασύνη.
Οταν καταλαβα πως θα έρθει το ...τέλος σε στάση πισωκολλητο ( δεν ήθελα να αλλάξω σταση με τίποτα) το καθυστέρησα , οσο μπορουσα βεβαια με τετοια κοριτσαρα που βογγουσε (πειστικοτατα όντως) απο κατω.
Στο δια ταύτα, φανταστικο μασάζ, τριψιματακια με τις ρόγες, και αρχίζει η απογείωση, Γλιψιματακια ,πιπα ,ερωτόλογα βγαλμενα απο τα ονειρα μου, χωρις την παραμικρη βιασύνη.
Οταν καταλαβα πως θα έρθει το ...τέλος σε στάση πισωκολλητο ( δεν ήθελα να αλλάξω σταση με τίποτα) το καθυστέρησα , οσο μπορουσα βεβαια με τετοια κοριτσαρα που βογγουσε (πειστικοτατα όντως) απο κατω.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού