Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 597349
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Τη Μορένα την είχα βάλει στόχο, την είχα ξαναδεί παλαιότερα και μου έκανε κλικ εμφανισιακά. Μου αρέσει και που έχει τατού στο κάτω μέρος της πλάτης παράλληλα με τον κώλο. Και σε μια φωτογράφηση φαινόταν κίνκυ. Στο δωμάτιο όμως είναι από αδιάφορη έως σπαστικιά. ''Μη μου πειράζεις τα μαλλιά'' , ''μη μου ζουλάς τον κώλο''(δεν μου το χει πει καμμία αυτό και έχω πάει με αρκετές), ''μη μου χτυπάς τον κώλο''(μη φανταστείτε δυνατά), και όλα αυτά με απότομο τρόπο. Με ξενέρωσε τελείως, μου χάλασε τη διάθεση. Το μόνο θετικό, και γι αυτό δεν τη βαθμολογώ με μηδέν αλλά με τρία, είναι πως στήνεται καλά και αντέχει στο σφυροκόπημα. Ετσι για να μαι δίκαιος το γράφω. Στην ίδια βάρδια ήταν και η Τζούλια, που την είχα πάρει κάποτε με καλές εντυπώσεις, δεν είναι τυχαίο πως αυτή ήταν στο δωμάτιο με μεγάλο πρόγραμμα ενώ η Μορένα δεν έιχε δουλειά. Σας συμβουλέυω να την αποφύγετε, εγώ ούτε τσάμπα δεν θα ξαναπήγαινα μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μορένα
Σπουδαίος
40
Πόντοι:
2.420
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Alexandros_!, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, anestis_38 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Οκτωβρίου, 2015
ε διαβασε πριν πας ρε φιλε....για αυτην την μπαζολα εχουνε γραφτει απειρες φορες οτι σπαει μπαλες και οτι ειναι ξεπετα
K
Kapsonis19891989
14 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ήμουν αδιάβαστος. Υπήρχαν και καλές κριτικές. Το ρίσκαρα και έχασα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2