Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ως Ξένια την πρωτογαμησα! Ως Ελένη τα σπαει !Γλώσσα
Αφού ηπιαμε όλον τον θερμαϊκό με τους Μπακαγιοκους μου, είπαμε εγώ κι ο Rat δεν πάμε και στα γνωστά μια βόλτα!Κουλ
Ήθελα να τσουβαλιασω λίγο και το επραξα!Μεγάλο χαμόγελο
Μπήκαμε στο ίδρυμα και μπαίνω στο πορνό δωμάτιο δεξιά. Εκεί που αρχικά να ξεκουμπωνω την ζώνη,μου λέει ή τσατσά " Έλα να σε πάω στο δίπλα δωμάτιο,γιατί αυτό τριζει το κρεβάτι!"Ντροπή
Πετάγεται ο Μπακαγιοκοι ο Rat και λέει στην τσατσά " Μπορεί να του αρέσει"Ναι!
Έδωσα το πορνοπαραβολο των 30€!Μεγάλο χαμόγελο Εισέρχεται το μωρό ορεξατο παρά το δύσκολο της ώρας!Καπέλο
Μιλήσαμε λιγάκι και το χουφτωμα έπεφτε σύννεφο στην ΚΩΛΑΡΑ της!Γλώσσα φιλάκια σε λαιμό και χαδακια παντού κάναν το σκηνικό ρομαντικό!Έρωτας της τον βγάζω ,αφού μου είπε ότι φοράω πρωτα ωραίο μποξερακι.Ξεκινάει και ρουφάει μπαλάκια...Προσκύνημα Τούρμπο με έκανε το μωρό και με κάτι αλλα που τα κρατάμε για παρτη μας, για το επαναληπτικό που θα της κάνω!Κατσικογάμης
Την στήνω σε ιεραποστολικό όπου την γαμησα τελείως άγρια και γουσταρε, με φιλία να μου δίνει πεταχτά και να μου ρουφάει τα αυτιά!Γλώσσα την εχυσα μετά από λίγο και την φιλησα στο τέλος την κοιλιτσα!Γλώσσα

Τα είπαμε για λίγο για διάφορα και για το πρόγραμμα της ποτέ την βρίσκουμε! Λες και δεν ξέρω......Μεγάλο χαμόγελο
Στανταρακι έγινε σε δύσκολη ώρα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Ελένη
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική