Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Βράδυ Κυριακής και είχα μια ωρίτσα ελεύθερη και ένα βαρύ φορτίο για να ξεφορτώσω. Δεν είχα όρεξη για βόλτα και ετσι πήρα τηλέφωνο τον μετρ της τσάρκας Μπουχο να μου δώσει τα φώτα του Σπασίκλας . Με συμβούλεψε να δοκιμάσω την Ιωάννα. Ετσι και έπραξα, πάρκαρα μπροστά στο Λας Βέγκας το πρώτο και μπήκα μέσα. Δεν είχε καθόλου κόσμο. Ο τσατσος μου είπε τα προγράμματα και μπήκα με το απλό τον 30 για δοκιμή. Η Ιωάννα στο σαλόνι ήταν πρόσχαρη και πολύ συμπαθής. Όπως είπε και ο προηγούμενος συναγωνιστής .... Γειτόνισσα -φοιτήτρια. Μπήκα στο δωμάτιο και έκανα ένα ντουζακι, πριν τελειώσω μπήκε η Ιωάννα. Κάναμε μερικά κομπλιμέντα ο ένας στον άλλον και πήγε στο κρεβάτι και περίμενε. Ξάπλωσα δίπλα της και ξεκίνησε να με φιλάει και να με χαϊδεύει. Την μιμήθηκα αμέσως και άρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία. Αφού με έγλυψε καλά παντού με μεγάλη ευλάβεια επικεντρώθηκε στο όρθιο καταρτι μου. Καλή πίπα χωρίς βιασύνη αρκετά αργή και με χαιδεμα στο μπάλες. Πρώτη στάση ανέβηκε από πάνω όπου κουνιόταν αργά και εγώ της έγλυφα τα βυζιά και της άνοιγα τα κωλομαγουλα. Μετά από λίγο την έβαλα ιεραποστολικά και ανέβασα την ένταση και αυτή ανέβασε τα βογγητά της . Την γύρισα στα 4 για λίγο απολαμβάνοντας την θεα της μικρής και σφιχτής κωλοτρυπιδας της. Το τελείωμα ήρθε μετά από λίγο αφού την γύρισα πάλι σε ιεραποστολικό για τα τελευταία φιλιά. Δυνατό τελείωμα με πολλές αγκαλιές και φιλιά έπειτα ! Λίγη κουβεντούλα για δουλειά και διασκέδαση και αποχώρηση. Πολύ καλή κατάθεση χωρίς εξτριμ καταστάσεις και πουτσοτριψιματα αλλά πέρασα πολύ καλά. Σαν να πηδούσα την γειτόνισσα μου. Θα την ξαναεπισκεφτω . Μπράβο Μπουχε καλή πληροφορία Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim