Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 237 10
Sex Studio
189090
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μεσημέρι Πέμπτης και ενώ κινούμαι Γιαννιτσών για δουλειά το κόβω από Κωλέττη και παίρνω το δρόμο το γνωστό..έτσι για να δώ μόνο τι παίζει. Στην πορεία αντιλαμβάνομαι οτι δεν έχω ώρα για τσάρκα, οπότε λέω ας πάμε στα σίγουρα κι αν βρούμε κάτι..βλέπουμε. Με το που πετυχαίνω Ιωάννα στο πρώτο που μπαίνω στο Vegas, λέω εδώ είμαστε Η υπηρεσία ευγενέστατη, προσέφερε πετσετούλα για ένα -απαραίτητο αφού ήμουν εν μέσω δουλειάς-ντουζάκι. Το μωρό ήρθε και πραγματικά μόλις τη βλέπεις, αντιλαμβάνεσαι οτι έφερε ανανέωση στην ψόφια εδώ και καιρό περιοχή, που οι παλιές αλλάζαν απλά το όνομά τους, μπαίναν και λίγο στα μικροκύματα και πάρτο για φρέσκο το ξαναζεσταμένο..Πρόσχαρη, χαμογελαστή, δεκτική σε χουφτώματα και με σώμα κανονικό ούτε μόνο κόκκαλα, ούτε πατσάδες..σαν τη γκαβλιάρα φοιτήτρια-γειτόνισσα..Ξεκίνησε με πίπα φιλότιμη, αφού ήμουν ήδη τέντα, συνέχισε καβαλώντας με, όπου υπήρχαν κάποια προβλήματα συγχρονισμού εκατέρωθεν, τα οποία λύθηκαν με την αλλαγή σε ιεραποστολικό και με ανεβασμένο τέμπο..Λίγο πριν το τέλος γύρισμα στα 4, σφυροκόπημα και..μπούμ, με φιλάκι στην πλάτη.
Συμπέρασμα: πάρα πολύ καλή, πρόσχαρη, σέβεται τα χρήματα που παίρνει ΑΛΛΑ με μιά υποσημείωση που δεν είναι απαραίτητα κακή αφού σύντομα φαντάζομαι θα λυθεί: είναι άπειρη ακόμα, αφού δεν έχει καιρό στη δουλειά κι αυτό σημαίνει οτι θα έχεις και λίγο τη διάθεση να την καθοδηγήσεις..
Συμπέρασμα: πάρα πολύ καλή, πρόσχαρη, σέβεται τα χρήματα που παίρνει ΑΛΛΑ με μιά υποσημείωση που δεν είναι απαραίτητα κακή αφού σύντομα φαντάζομαι θα λυθεί: είναι άπειρη ακόμα, αφού δεν έχει καιρό στη δουλειά κι αυτό σημαίνει οτι θα έχεις και λίγο τη διάθεση να την καθοδηγήσεις..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού