Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Sex Studio 58716
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Παμε αλλη μια ομαδα πορνοκριτικων μετα απο πολυ καιρο. Κουλ
Επισκεψη στην Αννα με σκοπο τον φετιχισμο. Περιγραφη της κοπελας υπαρχει παρακατω οποτε δεν θα τα ξαναγραφω. Μπαινω με το απλο προγραμμα. Η τσατσα πολυ ευγενικη και γκαβλωτικη, πολυ θα ηθελα να την στησω στα 4 και να απλωθουν οι βυζαρες της μπροστα. Προσκύνημα Μετα απο λιγο ηρθε η Αννα, προκαταρκτικα μηδεν, πηρε μια θεση διπλα μου που ουτε στηθος μπορουσα να πιανω αλλα και ειχε καμπυλωσει προς τα μπροστα οποτε ουτε την οπτικη ουτοπια του τουρλωμενου κωλου μπορουσα να εχω...κοινως γαμησε τα.
Της λεω να μου κανει footjob και αυτη ειχε την ιδεα οπως μου ειπε να μου τον παιξει με το χερι καλυτερα (lol). Τεσπα με τα πολλα περασε καποτιδιο και αφου πηγε απο την κατω πλευρα μου εκανε footjob μεχρι τελους. Μολις τα πεταξα εμεινε εκει και με κοιτουσε για λιγο οπως ο πυθωνας λιγο πριν τυλιξει το ατυχο ζωο. Επιχειρησα να πιασω λιγο το κωλι της αλλα πεταχτηκε, φορεσε τον στριγκο και εξαφανιστηκε "Ευχαριστω μωρο μου, σε περιμενω παλι" Χμμμ;
Αποδοση Μεταξουργειου δηλαδη ξεπετα των 10 ευρω, δεν το 'χει καθολου. Κριμα γιατι αν εβαζε φωτιες θα μπορουσε να μαζεψει πολυ κοσμο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Blastbeat208
Τιμημένος
201
Πόντοι:
17.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Οκτωβρίου, 2015
Καλά να πάθεις φίλε. Και δεν το λεω με κακία.Δεν διαβάζεις κριτικές;Απο την στιγμή που μπήκες και γράφεις κριτική εδώ μέσα πάει να πει ότι διαβάζεις και των άλλων. Αν όντως δεν διάβασες κακώς δεν το έκανες.Εκανες πολύ καλά όμως που γράφεις για να μην την πατήσει άλλος.Η κοπέλα είναι όπως ακριβώς το ειπες. Πολύ απλά, ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΙ. ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΜΗΝ τρώτε τον παπά στο σαλόνι που είναι όμορφη. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ
09 Οκτωβρίου, 2015
Εννοειται διαβαζω απλα με αρκετες γκομενες εχω περασει καλα ενω η πλειοψηφια εχει φαει παπαρα οποτε πολλες φορες καιγομαι και κανω την δοκιμη. Πχ Ντανιελα, Γωγω οι περισσοτεροι εχουν πεταξει λεφτα ενω εμενα μου βγηκαν δυο απο τις κορυφαιες καταθεσεις της μπουρδελοκαριερας μου.
15 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ειναι μια πειραιωτισσα σ'αυτο το σπιτι.ετσι μου πε εμενα τουλαχιστον!νομιζω η αννα ειναι.μια με τατουαζ σε χερια και μεση.μακρια απ'αυτην παιδια!ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!
15 Μαρτίου, 2016
αλλα κι εσυ μην του τη λες ετσι ωμα ρε φιλε!στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι!αστον!Ναι!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4