Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352466
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Χαριτωμένη νεαρή κοπέλα, με ύψος 1.65 περίπου, οχι άσχημη φάτσα και βαμμένο ξανθό μαλλί. Διαπραγματεύτηκα και πέρασα με 40. Η κοπέλα ήταν ομιλιτική, μιλάει άψογα ελληνικά, θα χει μεγαλώσει εδώ. Στο σεξ μου έκανε μια καλούτσικη πίπα και εγώ της χαιδευα το πολύ ωραίο στητό στήθος της. Αρχίδια δεν έγλυψε. Κάθησε στο ερεθισμένο καβλί μου και γαμηθήκαμε για λίγο έτσι. Το γυρίσαμε σε ντόγκι όπου έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της, πράγμα που με εμπόδιζε να την γαμήσω όσο δυνατά θέλω.
Παρόλα αυτά παρέμεινα καυλωμένος βλέποντάς την στημμένη στα τέσσερα. Εχει πολύ ωραίο σώμα. Στο ιεραποστολικό δεν μπόρεσε να το αποφύγει και τον έφαγε καλά. Οταν κάποια στιγμή βγήκα από μέσα της μου είπε αν θέλω να τελειώσω στο στήθος της. Της απάντησα πως έχουμε χρόνο και την έστησα ξανά στα τέσσερα. Πάλι έβαλε το μαξιλάρι και προσπαθούσε να τη βγάλει όσο πιο ανώδυνα. Ανένδοτος εγώ τη γάμαγα δυνατά. Μου παραπονέθηκε πως πονάει, σταμάτησα και μετά μου λέει πως τον έχω πολύ μεγάλο. Αυτό είναι υπερβολικό. Τελείωσα τελικά στο στήθος της πράγμα που δεν με χάλασε κιόλας. Μιλήσαμε για λίγα λεπτά και έφυγε. Ολα αυτά διήκρεσαν το πολύ 15 λεπτά. Μπορεί και να την ξανατιμήσω. Δεν κάνει πολλά αλλά με καβλώνει το σωματάκι της.
Παρόλα αυτά παρέμεινα καυλωμένος βλέποντάς την στημμένη στα τέσσερα. Εχει πολύ ωραίο σώμα. Στο ιεραποστολικό δεν μπόρεσε να το αποφύγει και τον έφαγε καλά. Οταν κάποια στιγμή βγήκα από μέσα της μου είπε αν θέλω να τελειώσω στο στήθος της. Της απάντησα πως έχουμε χρόνο και την έστησα ξανά στα τέσσερα. Πάλι έβαλε το μαξιλάρι και προσπαθούσε να τη βγάλει όσο πιο ανώδυνα. Ανένδοτος εγώ τη γάμαγα δυνατά. Μου παραπονέθηκε πως πονάει, σταμάτησα και μετά μου λέει πως τον έχω πολύ μεγάλο. Αυτό είναι υπερβολικό. Τελείωσα τελικά στο στήθος της πράγμα που δεν με χάλασε κιόλας. Μιλήσαμε για λίγα λεπτά και έφυγε. Ολα αυτά διήκρεσαν το πολύ 15 λεπτά. Μπορεί και να την ξανατιμήσω. Δεν κάνει πολλά αλλά με καβλώνει το σωματάκι της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού