Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 151 10
Λ. Αθηνών 373
Hot
Sex Studio
385691
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Βρισκομουν κοντα στα στουντιακια πανω στην καβαλας κ ειπα να δω τι παιζει..Ειχα παρει μαζι μου κ ενα κολλητο μου, που αραβωνιαστηκε προσφατα..Μου ειχε ζαλισει τ αρχιδια να αποφασισω γρηγορα κ να ξεμπερδευουμε για να μην τον παρει κανενα ματι κ εκτεθει..Παω στο 318 αλλα δεν βρηκα κατι το ενδιαφερον, μετα στο 343 αλλα κ εκει τζιφος.. Μπαινω στο 373 οπου δουλευαν 2 κοπελες η ατζελινα κ μια αλλη οπου ειχε πελατη..Η ατζελινα ειναι μια ομορφη κ γλυκια κοπελα με ωραιο σωματακι, μπορειτε να το δειτε κ στις φωτο..Δινω το 50αρι κ ανεβαινω στο δωματιο 2..Μετα απο κανενα 10λεπτο ερχεται, την βλεπω κ δεν ειναι ευδιαθετη κ αυτο με εβαλε σε σκεψεις , ερχεται ξαπλωνει διπλα μου λεμε τα τυπικα, βγαζει στο μπαμ τα ρουχα της δουλειας της κ αρχιζει κ τριβεται πανω μου καπως βιαστικα(τα πιασαμε τα λεφτα μας σκεφτηκα), τα προκαταρκτικα ηταν λιγα κ δεν προλαβα να της πασπατευσω οπως ηθελα μου βαζει κρανος κ ξεκινα πιπα, η οποια ηταν πολυ μετρια..Πρωτη σταση cow-girl, δευτερη ιεραποστολικο κ τριτη στα τεσσερα οπου στηθηκε καλα της τον καρφωνα με δυναμη για να χυσω, της εριξα κ κατι χλιαρες μπατσουλες μιας κ οταν της εδωσα την πρωτη μου εκανε παρατηρηση να χτυπω πιο σιγα(λες κ την χτυπουσα για να την σακατεψω, τι να πεις;)..Μετα απο αυτη την συνεδρια δεν μπορω να πω οτι εφυγα ευχαριστημενος..Ειναι μια ωραια γκομενα αλλα απο υπερεσιες πασχει, βασικα ειναι πολυ τυπικη..Δεν θα ξανατιμηθει, υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες κ με λιγοτερα χρηματα, π.χ ευα απο ευνειδων..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντζελίνα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2015
Σταθερά φόλα εδώ και χρόνια η δεσποινίς! Επρεπε να την αποφύγεις. Αλλά ας μη μιλάω και εγώ γιατί τα ίδια έπαθα πρόσφαρα με τη Μορένα, από τριγγετοαλυσίδα. Λέω να γράψω κριτική.
MG
mauros gatos(1)
08 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δυστηχως δεν το ξερα.. την ειχα πετυχει σε πολλες τσαρκες αλλα δεν ειχα μπει, τωρα που μπηκα εμαθα, συμβενουν κ αυτα..Γραψε κριτικη να ενημερωθουν οι συναγωνιστες..
S
sisax87
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2