Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 35 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
γκαβλωμενος απο χθες βραδυ περνω τηελεφωνο για φριξου 15 το αγαπημενο μου κοματι εφη.. αφου η τσατσα μου λεει οτι δουλευει ξεκιναω.. με το που φθανω μεσα στο στουντιο και τα 3 δωματια γεματα δηλαδη τα 2 σε αναμονη ..λεω γαμησε τα.. φευγω παω γυρα .θυμαμαι οτι εδω(νικηφορου ουρανου 1Α) καποια στιγμη ειχε ωραια μωρα.. με το που παω μαλον εκεινη την ωρα ανοιχανε.. βγενει εξω η γιουλια την θυμομουνα πριν απο καιρο που την ξαναγαμησα καταπλικτικο σωμα και με εσωρουχα ολα τα λεφτα γκαβλοσα με τη μια.περνω το απλο το 30 μου ερχετε στο δωματιο μετα απο 5 λεπτα ολο χαμογελο και τσαχπινια αρχιζει και βγαζει τα εχτρα απο πανω της και μενει με το στρινγκακι και με τα ψηλοτακουνα της.. τρελαθηκα.. ειχα καιρο να δω τετοιο ωραιο σωμα τελειες αναλογιες και με δερμα βελουδο επαθα πλακα γιατι την ειδα να καραγουσταρει φιλακια χαδια τσιμπουκια ολα τελειεα το αποκορυφωμα ειναι οτι στο μουνακι της δεν εβαλε λυπαντικο και με το που τις τον εχωσα αισθανθηκα και το ποσο στενο ητανε τελεια αισθηση γαμιοτανε και το αιθανοτανε οσο τιποτε αλο με ολες τις στασεις η κοπελα το εχει ειναι διαμαντι του σεχ .σιγουρα θα ξαναπερασω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Γιούλια
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού