Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414885
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
χρόνια πελάτης στο συγκεκριμένο studio έχω περάσει πολύ καλές στιγμές αλλά η χθεσινή ήταν η χειρότερη με 70 ευρώ πεταμένα λεφτά.
Η εμμανούελα απαράδεκτη σε όλα της.Πρώτη φάση με ανάγκασε να κάνω ντουζ ενώ ήδη είχα κάνει και τις το είπα.μου ειπε ότι μπορεί να βρομάω.
περίμενα κανένα 20 λέπτο στο δωμάτιο ,ήμουν έτοιμος να φύγω,έρχεται με την τσίχλα αρχίζω 69 ,μου λέει έλα αυτό δεν θες,το γλύφω λίγο αρχίζει πίπα με καπότα με ρωτάει είσαι straight ή bye με ξενέρωσε πλήρως λες και αν ήμουν πούστης θα πήγαινα εκεί.μου είπε ότι έτσι όπως μιλάω μπορεί και να είμαι.τα ειχα πάρει άσχημα σκεφτόμουν να φύγω αλλά λυπόμουν τα 70 ευρώ. μπήκα λίγο με το ζόρι στην χοντροκώλα αλλά είχα ξενερώσει και δεν μπορούσα να λειτουργήσω.τίποτα.μετά από 20 διαφορετικές στο συγκεκριμένο στούντιο μέσα σε τόσα χρόνια την πάτησα πρώτη φορά.η γκόμενα επειδή ζήτησα καπότα δεύτερη στην τσατσά μιλώντας την στον ενικό (ενώ την ξέρω πολύ καλά)μου την είπε κιόλας ότι δεν είναι μάνα μου.
στο τέλος μου είπε ότι δεν γίνεται τίποτα αφού δεν μου σηκωνόταν με τίποτα μετά από όλα αυτά,μου έδωσε μία συμβουλή να μην αλλάζω γκόμενες στο στούντιο και έφυγε.μακριά από την εμμανουέλα σας μιλάω πολύ σοβαρά δεν κάνει, με το στούντιο είμαι οκ η γκόμενα ήταν χειρότερη και από την ζωή κωνσταντοπούλου.θα τους διώξει όλους από εκεί.
Η εμμανούελα απαράδεκτη σε όλα της.Πρώτη φάση με ανάγκασε να κάνω ντουζ ενώ ήδη είχα κάνει και τις το είπα.μου ειπε ότι μπορεί να βρομάω.
περίμενα κανένα 20 λέπτο στο δωμάτιο ,ήμουν έτοιμος να φύγω,έρχεται με την τσίχλα αρχίζω 69 ,μου λέει έλα αυτό δεν θες,το γλύφω λίγο αρχίζει πίπα με καπότα με ρωτάει είσαι straight ή bye με ξενέρωσε πλήρως λες και αν ήμουν πούστης θα πήγαινα εκεί.μου είπε ότι έτσι όπως μιλάω μπορεί και να είμαι.τα ειχα πάρει άσχημα σκεφτόμουν να φύγω αλλά λυπόμουν τα 70 ευρώ. μπήκα λίγο με το ζόρι στην χοντροκώλα αλλά είχα ξενερώσει και δεν μπορούσα να λειτουργήσω.τίποτα.μετά από 20 διαφορετικές στο συγκεκριμένο στούντιο μέσα σε τόσα χρόνια την πάτησα πρώτη φορά.η γκόμενα επειδή ζήτησα καπότα δεύτερη στην τσατσά μιλώντας την στον ενικό (ενώ την ξέρω πολύ καλά)μου την είπε κιόλας ότι δεν είναι μάνα μου.
στο τέλος μου είπε ότι δεν γίνεται τίποτα αφού δεν μου σηκωνόταν με τίποτα μετά από όλα αυτά,μου έδωσε μία συμβουλή να μην αλλάζω γκόμενες στο στούντιο και έφυγε.μακριά από την εμμανουέλα σας μιλάω πολύ σοβαρά δεν κάνει, με το στούντιο είμαι οκ η γκόμενα ήταν χειρότερη και από την ζωή κωνσταντοπούλου.θα τους διώξει όλους από εκεί.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Υπηρεσίες
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2015
Ειναι γνωστο- και τοχουμε γραψει- οτι το στουντιο, ενω ειναι στην πληρη παρακμη πλέον, εχει ..ανεβασει τις τιμες. Το γυφτεξ Εμανουέλα , επειδή έχει δύο - πολυ πεσμενα- 6 αρια , την εχει δει εντελώς. Πόσταρε αν θελεις την εμπειρία σου και στο φορουμ , διοτι αυτα τα λεχθεντα ειναι τετοιας υφης, που σηκώνουν συζήτηση ..
O
observer(1)
14 Σεπτεμβρίου, 2015
Η Εμμανουέλα έχει ξεφύγει εντελώς. Μια φορά μ χε πει οτι μοιάζω με Αλβανό, με ρωτούσε αν έχω σκύλο στο σπίτι γιατί βρωμάω σα σκύλος και οτι έχει πονοκέφαλο γιατί την πείραξε ο καιρός.
prokopis_proikismenos
(Updated: 15 Σεπτεμβρίου, 2015)
15 Σεπτεμβρίου, 2015
Ανεβασα μια κριτικη για την γλωσσοκοπανα την Εμμανουέλα. Δεν την ειδα να δημοσιευτεί ακομα.δεν μπηκα καν στο κοπο να τη γαμησω.την περιμενα ποση ωρα ωρα να φτάσει στο στουντιο και της λεω 40 ευρώ για την αναμονη.και τα πηρε στο κρανιο και εβγαλε γλωσσα μεχρι την κυπρο.σιγα μην της εδινα και πενηνταρι.σιγα το χρυσο μουνι.πολλα στουδιο δεχονται πλεον στο 40αρι.σηκωθηκα κι έφυγα.
Β
βορδελογυρισμένος
13 Ιανουαρίου, 2016
Καλά ρε φίλε πως μιλάς και σε ρώτησε αν είσαι ντιγκιντάγκας!! Σα τον Ψηνάκη?
prokopis_proikismenos
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4