Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 153 10
Κατεχάκη 5
Hot
Sex Studio
363409
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ολα ξεκινησαν πριν απο 1 χρονο. Ειχα δει τις φωτο και τις κριτικες για τη Σασα και καποια στιγμη πηγα να την επισκευθω, στο στουντιο "queen girls". Εμφανισιακα, μου αρεσε πολυ. Ωστοσο, απο την πρωτη στιγμη που μπηκε μεσα, μου ξεκαθαρισε πως ημουν ατυχος, γιατι ηρθα την τελευταια μερα πριν φυγει πισω στην Ρωσια. Επομενως, μου εξηγησε, η αποδοση της μπορει να μην ειναι τοσο καλη οσο θα ηθελε, αφου το μυαλο της ηταν αλλου. Εμεινα παντως, καναμε σεξ, και πραγματι στην διαρκεια του εδειχνε να σκεφτεται το ταξιδι της επιστροφης, ωστοσο σε καμια περιπτωση δεν παραμελησε τα "καθηκοντα της". Φευγοντας, με παραινεσε να ερθω παλι μολις ξαναρθει, για να δω πως ηταν σε "νορμαλ" ημερες. Στο δρομο για την εξοδο, σκεφτομουνα ποσο παραξενο μου φανηκε αυτο. Δεν μου ειχε ξανασυμβει, ωστοσο εκτιμησα παρα πολυ την ειλικρινια της. Ολο αυτο τον καιρο απο τοτε, οταν την εβλεπα στο site, αναρωτιωμουνα ποτε θα ξαναπηγαινα, και εαν τελικα θα αξιζε η οχι τον κοπο. Τελικα την αποφαση την πηρα σημερα, και την επισκευθηκα μετα τη δουλεια. ΕΥΤΥΧΩΣ. η σημερινη μου εμπειρια, ηταν πραγματικα πολυ ομορφη. Η Σασα, ειναι ενα πλασμα που εκτος απο πολυ ομορφη, κανει πολυ ωραιο σεξ, που ταιριαζει στα γουστα μου, και επισης ειναι και πολυ ενδιαφερουσα σαν ανθρωπος. Ειναι πολυ τρυφερη, και φαινεται να ειναι ειλικρινης οταν σου μιλαει. Σιγουρα, ειναι απο τις παρουσιες που ομορφαινουν το χωρο.
Σασακι, εαν διαβαζεις, σ´ευχαριστω για σημερα ομορφια μου! Ενοειται πως θα σου ξαναρθω.
Σασακι, εαν διαβαζεις, σ´ευχαριστω για σημερα ομορφια μου! Ενοειται πως θα σου ξαναρθω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2015
Όνομα κοπέλας
Σάσα
Υπηρεσίες
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Οσον αφορα τα σχολια μου για τις υπηρεσιες, γενικοτερα ποτε δεν μπαινω σε λεπτομερειες. Αυτο που μπορω να πω παντως για τη Σασα, ειναι οτι κλινει προς GFE κατασταση.
Τελος, σε καμια περιπτωση βεβαια η κοπελα δεν ειναι 40αρα. Ειναι πολυ πιο μικρη.
Αυτα και ναμαστε καλα!