Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα σε ολους τους συναθλητες καταρχην κ καλο πορνομηνα να χουμε.
Ειναι η πρωτη φορα που παραθετω σχολιο στο καβλοσαιτ,και θα ηθελα να βοηθησω κ εγω με την πολυετη(19χρονια) εμπειρια μου,τους φιλους-χυστες να εχουν μια καλυτερη εικονα για τις κορασιδες των εν λογω υδρυματων με σκοπο να μην πετανε τσαμπα τα λεφτα τους.Πρωσοπικα αγοραζα 2 ρετιρε στην καλαμαρια 3αρια με ταυλανδεζες υπηρετριες με τοσα λεφτα που εχω γαμησει στους οικους.Anyway,ας πουμε για το εν λογω κοριτσι του υδρυματος,Las Vegas,τελευταιο δεξια,με την Ελενιτσα μας.
Η Ελενιτσα το λοιπον,ειναι μια 25αρα ελληνιδα οπως δηλωνει,καστανη,μετρια φατσα με μικρο 2αρακι βυζι,ΑΛΛΑ με καλο πισω συστημαΚουλ.Στο σαλοναρισμα δε θα σου βγαλει καμια προστυχαντζα του στυλ "επαιζα σε τσοντα παλια" κτλ.Ειναι ευγενικη με τον κοσμο, με προφιλ του κοριτσιου της διπλανης πορτας βρε αδερφε..Το μυστικο σουπερ-ατου ομως ειναι το να πληρωσεις το πορνοπαραβολο κ να μπεις μεσα να τη δοκιμασεις.
Εγω αυτο εκανα κ δεν εκλαψα ουτε μισο ευρω.Το μωρο ξερει να σε φτοιαχνει με την σπεσιαλ διδακτορικη εως πρυτανικη θα λεγε κανεις πιπα της ,καθως κ με τις πολλες πρωτοβουλιες τσοντοκαταστασης που περνει μεσα στο δωματιο.Δε θα περιγραψω αναλυτικα την πορνοσυνερευση οπως καποιοι συναδελφοι γιατι δε νομιζω οτι θα βοηθησει περισσοτερο καποιον.
Εκ του αποτελεσματος,ειναι μια πολυ τιμια καταθεση για οσους δεν ψαχνουν το μοντελε διμετρο κομματι,αλλα ψαχνουν κατι να τους ανεβασει με καλη τεχνικη στο τσιμπλεκισταν.Θα ξανατιμουσα δεοντος την εν λογω κορασιδα αν ηθελα μια πολυ καλη πεομαλαξη ξανα απο προφεσορισα.
Να πω οτι το σχολιο που παραθετω ειναι μια προσωπικη συνερευση, που ισως σε καποιον αλλο να μην του βγει.Βεβαια μετα απο αμετρητα τεμαχια που εχω καταθεσει στα υδρυματα της Ελλαδος και του εξωτερικουΓερο-μύστης,πρεπει να πω με μια ισως λιγακι εγωιστικη βεβαιοτητα,οτι κανεις δε θα κλαψει τα λεφτα του στο κοριτσι αυτο.Ειναι το κλασικο πουτανακι της γειτονιας που θελει να τον φαει απο παντου κ απο ολον τον κοσμο.
Για να κλεισω με την πορνοβεβαιωση της καταθεσεως της ημερας,να πω οτι παρκαρα απο πισω το αμαξι στα χαλικια,κ εχει μια μποχα ψοφιμιουMoney Mouth που οχι μονο ειναι deκαβλε,αλλα φευγεις κ νομιζεις οτι ακομη κ εσυ μυριζεις...!!Ελεος ρε μαγαζατορες,καντε κατι γιατι του πεφτει του κοσμου αντι να του σηκωθει οταν κανει τσαρκα στα υδρυματα..
Αυτα τα ολιγα απο εμενα,ελπιζω να κατατοπησα τους χυστες..
Να στε παντα ολοι καλα,ντουρασελ κ να γαματε πολυ...Κατσικογάμης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ελένη
lolitos35
Νέο Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2015
Ρε συ τύπε,πως το γαμησες αυτο το μουλάρι; Χμμμ;
Η κοπέλα που περί γράφεις ειναι μπαζοφακλανα,ελεος δλδ Κεφάλι σε τοίχο!
05 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Eχω μεγαλη ανωμαλια ρε τυπε στις πουτανες,τι να σου πω τωρα!!ειμαι η παροιμια που λεει,ο καλος μυλος ολα τα αλεθει!για να μιλας ετσι εισαι σιγουρα πολυ νεοτερος μου..κ επειτα,οταν φτασεις να εχεις γαμησει τα παντα ολα,τοτε ξεφευγεις οπως εγω...!!ελπιζω να σε καλυψα "τυπε"..!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2