Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Sex Studio 58716
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συνάντησα την κοπέλα πριν μια βδομάδα στην βράδυ βάρδια. Η τσατσά ευγενέστατη. Περίμενα να βγει. Βγήκε μια γλυκιά και χαμογελαστή κοπέλα, αδύνατη με μικρό στήθος. Μην πέσετε στην παγίδα όμως παιδιά. Μην κάνετε το λάθος να δοκιμάσετε. Ακόμα και έναν να προφυλάξω και να τον αποτρέψουν να μπει θα είναι κέρδος.Αυτος είναι άλλωστε ο σκοπός από τις κριτικές μας . Επίσης και άλλοι που γράψανε κριτική για αυτή την κοπέλα δεν γράψανε καλά λόγια.
Μπήκε μέσα στο δωμάτιο μου είπε να ξαπλώσω. Πάω να ακούμπησε το στήθος της μη ποναει".το καταπίνω. Όταν ανέβηκε από πάνω έσκυψε μπροστά μου και μύριζε η αναπνοή της. Όταν ήταν από κάτω μου είπε γαργαλιεται στα πόδια.Στα ΑΞΥΡΙΣΤΑ της ποδια.Δεν μπορει να ετοιμαζομαι εγω,να λουζομαι,να ξυριζομαι πανω κατω,να αρωματιζομαι και η κοπελα να ειναι με αξυριστα ποδια.Στα 4 σήκωνε την μέση της για να αποφύγει να πάρει βολική θέση. Σκέφτηκα να την παρατήσω και να φύγω αλλά δεν το έκανα. Δεν αξίζει η κοπέλα παιδιά. Υπηρεσίες φυλής. Απλά εκεί έχει ωραία μούνια.Ελπίζω η κριτική μου να μην σβηστεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
3
Πόντοι:
36
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού