Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 409736
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Εμμανουέλα την είχα σταμπάρει καιρό για προφανείς λόγους ως βυζολάτρης. Η ημερομηνία της συνάντησης είναι ενδεικτική. Ας ξεκινήσω όμως από το στούντιο, το οποίο εξωτερικά είναι ερείπιο και αν κινείσαι με αυτοκίνητο, θα δεινοπαθήσεις να βρεις πάρκινγκ. Για να μπω χρειάστηκε να χτυπήσω τέσσερις πέντε φορές το κουδούνι περιμένωντας κανένα πεντάλεπτο μέχρι να μου ανοίξει η ευτραφής κυρία της υποδοχής.

Πέρασα, είδα και από κοντά την Εμμανουέλα στο σύντομο σαλονάρισμά της και ακούγωντας τα προγράμματα ένιωσα σαν να μπήκα σε... μπακάλικο, αφού ξεκινώντας από 50 ευρώ το απλό, για κάθε υπηρεσία της κοπέλας χρεωνόταν και 10 ευρώ. Μάλιστα στα 70 ευρώ που επέλεξα, θα διάλεγα ή 69 ή ισπανική και τα δύο μαζί αποκλείονται, ενώ για ακάποτη πίπα η χρέωση ανεβαίνει στα 80 ευρώ. Μπήκα στο δωμάτιο δεξιά μετά την είσοδο, το οποίο είναι αξιοπρεπές, καθαρό, με τηλεόραση που έπαιζε μία τσόντα της συμφοράς, μεγάλη ντουζιέρα και πετσετούλα σε σακουλίτσα.

Η Εμμανουέλα είναι μια μπαμπάτσικη κοπέλα ηλικίας περίπου 27-30 ετών, μιλάει πεντακάθαρα Ελληνικά, έχει μακριά μαύρα μαλιά, μεγάλα εκφραστικά μάτια και σαρκώδη χείλη, αρκετά μαυρισμένη, με απαλή επιδερμίδα και κύριο χαρακτηριστικό το πολύ μεγάλο στήθος που βγάζει μάτι. Όπως είναι φυσικό, με το που μπήκε στο δωμάτιο και έγιναν οι συστάσεις, όρμηξα στις βυζάρες της, τις οποίες πιπίλαγα με τις προτροπές της και τα χάδια της. Ακολούθως ξάπλωσε και άρχισα να την γλείφω κατεβαίνωντας προς το πεντακάθαρο μουνί της το οποίο έγλυφα μετά μανίας, με την ίδια να πιέζει με το χέρι της το κεφάλι μου πάνω της και βγάζοντας κραυγούλες.

Ακολούθως μου πέρασε προφυλακτικό και άρχισε μία πολύ καλή πίπα, χωρίς περιποίηση όμως στα φρεσκοξυρισμένα αρχίδια μου. Ωστόσο το καυλί μου είχε γίνει σαν μπετόβεργα και ακολούθησε ιεραποστολικό, όπου σήκωσε τα πόδια της βάζοντας τα στους ώμους μου και με παρακινούσε να την γαμήσω δυνατά, κάτι που έκανα, με αποτέλεσμα να μην αργήσει να έρθει το τέλος. Κάτι που εκτίμησα ιδιαιτέρως είναι ότι μετά το τέλος δεν σηκώθηκε να φύγει, αλλά πιάσαμε κουβέντα για περίπου ένα δεκάλεπτο, αν και ήδη περίμενε στο σαλόνι άλλος πελάτης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
7 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
372
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού