Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 104 10
Sex Studio
152048
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τελικά αυτό το μαγμαζι με ότι διαβάζω έχει καυλερα μιλφ. Βράδυ Κυριακής καί όπως οδηγουσα αλήθεια θα πω πρός αγ.δημήτριο "μαγαζιά" βλέπω το 68 στήν λεωφορο αναμενω φώς. Ανεβηκα πάνω να δω τι παίζει. Η πόρτα δεν άνοιξε με το πρώτο χτύπημα αλλά τλσπ, η κύρια μού ανακοίνωσε Νάντια ξανθό μιλφ με τουμπανο μπροστινό και με μικροκαμωμένο πρόσωπο. Δεν τό σκέφτηκα γιά πολύ πέρασα με 69.Δεν θα πω πολλές λεπτομέρειες παιδία αλλά όποιοι καταλαβαίνουν και θα είχανε παρόμοια εμπειρία απλά ξέρουν. Τα προκαταρτικα αργα και με πολλα φιλια σχεδον καταστασεις γιλφ,απαλο δερμα Απαλό καθαρή από κάτω οπότε άξιζε το 69.Πάντος με ότι κατάλαβα από τήν αρχή τής αρέσει το αργό και με πάθος φάση, αξίζει να σημειωθεί τό αργό και λαδωμένο ισπανικό τής. Το τέλος παιδιά ήρθε σε ένα αργό καί ρουφηχτο βαθύ λαρύγγι και από πολλά φιλία παντού.
Η δικιά μού εμπειρία δέν ξέρω αν ήταν τυχαία αλλά ήταν δυνατή και ήμουν μέσα επάνω απο είκοσι λεπτά καί λόγο αναδουλειας μάλλον δεν ξέρω τα συμπεράσματα δικά σάς.
Η δικιά μού εμπειρία δέν ξέρω αν ήταν τυχαία αλλά ήταν δυνατή και ήμουν μέσα επάνω απο είκοσι λεπτά καί λόγο αναδουλειας μάλλον δεν ξέρω τα συμπεράσματα δικά σάς.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού