Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το κοριτσι απο το Εκατερινμπουργκ γυρισε απο τις μικρες διακοπες που εκανε στην πατριδα της και ανυπομονουσα να την ξανατιμησω.Ετσι λοιπον το πρωι του Σαββατου κατα τις 10 ανεβαινα τις σκαλες του στουτιο Kamasutra.Μολις ειχαν ανοιξει και αφου χαιρετησα την Νταρια(με αγκαλιτσες και οχι μονο)στον διαδρομο,μπαινω στο δωματιο."Περιμενε μωρακι ν'αλλαξω και ερχομαι" μου ειπε και μετα απο λιγο εμφανιζεται στο δωματιο με νεα ερωτικα και αισθησιακα,για τα γουστα μου,εσωρουχα.Για αλλη μια φορα ηταν εξαιρετικη,αφου εχει βρει τα κουμπια μου και με στελνει καθε φορα στον εβδομο ουρανο!Απιστευτα προκαταρκτικα γλειψιματα ,σε σημειο που να μην θελω να σταματησει,αλλα και εκρηκτικη,οπως εχω ξαναγραψει,συμμετοχη στο sex που σου δειχνει οτι πραγματικα το απολαμβανει και η ιδια!Τα εχουν γραψει εξ'αλλου και αλλοι συναγωνιστες που ξερουν να εκτιμουν τις υπηρεσιες που προσφερει αυτο το κοριτσι.Φευγοντας της ειπα οτι μαλλον θα την ξαναδω το απογευμα,αφου πρωτα κανω ενα κρυο ντους μηπως και γλυτωσω τον δευτερο γυρο!

Ωραιο ηταν το κρυο ντους που εκανα κατα τις 4 παρα,αλλα επειδη μενω Νεο Κοσμο και το στουντιο ειναι 6-7 λεπτα μακρια ξαναπαιρνω τον δρομο για Φραντζη.Καταθετω και περιμενω στο δωματιο.Εμφανιζεται μετα απο λιγο το μωρο με διαφορετικα εσωρουχα απο αυτα που φορουσε το πρωι και με μαυρο καλσον.Αυτην την φορα μ'εστειλε στον ογδοο ουρανο...

Οταν ανοιξα την πορτα για να φυγω ηρθε να με χαιρετησει με τον ναζιαρικο τροπο της,και τα ειπαμε ξανα για κανενα 5λεπτο.

Εφυγα κατα τις 5 παρα και μαλλον ημουν και ο τελευταιος!Πρωτος ημουν σιγουρα.Γεια σου Νταρια εισαι απιθανη!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2008
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
aris63
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια