Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163074
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Βαλεντινα απο την Ιταλια Μαλακία οπως ειπε η τσατσα,ξανθια σκινι γκομενα(στειαλιαρι)με 1,5 βυζι και ωραιο σαλοναρισμα.
Πηρα το γυμνο στα 40ε(επιτελους οι τιμες πεσαν,αν και εχει δρομο ακομα)πηρα πετσετα και με τη μια για μπανιο μιας και μετα απο τσαρκα ωρων με Γιορκη και Απολλο κολλουσαν τα χερια μου αλλα και ημουν μουσκεμα απο τον ιδρωτα Λύπη
Το μωρο ηρθε μετα απο λιγο και ξεκινησε γυμνη πιπα(αδιαφορη) χωρις χαδια και τα σχετικα Θυμός
Φιλια ΟΧΙ Θυμός
Ανεβηκε απο πανω με αρκετη κρεμα που εβαλε στο μουνι Θυμός και εκανε καποια καλα κουνηματα,αλλα στη γρηγορη εναλλαγη τα εφτυσε και ζητησε χρονο για ανασες και χαλαρο ρυθμο Κεφάλι σε τοίχο!
Πηρα τα ηνια και ανεβηκα απο πανω,με τα ποδια της ψηλα αλλα και παλι εφαγα ακυρο Κεφάλι σε τοίχο!
Στα 4 ουτε κατα διανεια (τον εχεις μεγαλο)οποτε ξαπλωτο και με τον τροπο μου την εφερα στα 4 και αν και αυτη ελεγε οτι ποναει,τοσο ποιο βαθεια τον εβαζα εγω Κουλ καπου εκει ηρθε το τελειωμα...
Εξω περιμεναν οι μυστες Γιορκη και Απολλο που μου βαλαν τις φωνες,μολις τους ειπα οτι θα εχουν περικοπες σε αστερια στο σαιτ,βαλαν την ουρα κατω απο τα σκελια και φωναξαν μαζι azazel against all Προσκύνημα respect

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
azazel
Τιμημένος
217
Πόντοι:
38.177
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, mad_max, topscorer

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2015
Βανέσσα είπαμε ότι την λένε, άλλη είναι η Βαλεντίνα. Και συ μπουρδελοχάιμερ έχεις μου φαίνεται.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1