Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 57 10
Studio 12, Βριλησσού 12 (παράδρομος)
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
73021
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Πήγα στο εν λόγω στούντιο για δεύτερη φορά. Η τσατσά ήταν η ίδια, ευγενική, αλλά δεν ήξερε καθόλου καλά Ελληνικά, οπότε η συνεννόηση ήταν πολύ δύσκολη. Η κοπέλα που λέει σήμερα είναι η Μανταλένα από τον άγ. Δομίνικο. Πορόλο που είχα διαβάσει την πολύ κακή κριτική συναγωνιστή είπα να την δοκιμάσω μιας και είχα πολλές .... ορέξεις. Η τσατσά μου λέει 40€ απλό, 50€ μασάζ και τα λοιπά. Γενικά πέρνω τα απλά, αλλά είπα να δοκιμάσω το μασάζ μιας και είχα πολύ ένταση. Τελικά όμως μάπα το καρπούζι... Το μασάζ ήταν χάλια και μόλις τελείωσε, ω τι έκπληξη, ανεβαίνει πάνω μου χωρίς στοματικό! Εκεί ξενέρωσα τελείως. Δεν είπα τίποτα και την άφησα να δω πως θα προχωρήσει. Άρχισε λοιπόν το σκληρό της έργο απαθέστατή και κάνοντας μια φανερή αγγαρεία. Μου έφερε λίγο τα βυζιά της για να πιπιλίσω αλλά και αυτό με πολύ κόπο. Μάλιστα πριν προλάβω καλά καλά να τελειώσω με ρωτάει έαν τελείωσα, σηκώνεται, ντύνεται και αντίο χωρίς κουβέντα! Καλό εε;;;
Δεν έχω μεγάλη εμπειρεία με στούντιο, αλλά πιστεύω ότι οι υπηρεσίες της ήταν επιπέδου του χειρότερου μπουρδέλου. Δεν νομίζω να ξαναπάω
Δεν έχω μεγάλη εμπειρεία με στούντιο, αλλά πιστεύω ότι οι υπηρεσίες της ήταν επιπέδου του χειρότερου μπουρδέλου. Δεν νομίζω να ξαναπάω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2007
Όνομα κοπέλας
Μανταλένα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού