Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 179938
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Θα καταντησω γραφικος, αλλα η κοπελα ειναι τοπ. Για το προσωπικο μου τουλαχιστον γουστο, ειναι κορυφη. Προσκύνημα Δευτερη φορα που γραφω κριτικη για την Αλεξανδρα σε αυταρχικο προγραμμα. Αν δεν δουλευε μονο πρωινα θα την ειχα συναντησει κι αλλες φορες, σημερα Σαββατο ειχα την ευκαιρια και πηγα και την ειδα.
Δεν θα επαναληφθω στα της εμφανισης, ειναι πανεμορφη και μαλιστα εχει παρει καποια κιλα που στους πιο πολλους φανταζομαι θα αρεσουν, γιατι ηταν φετες. Τωρα ειναι λιγοτερο. Εκανε μικρη εκπτωση, δειχνοντας ετσι κατανοηση στο οτι τα μετρητα δεν τα σηκωνουμε ευκολα, ακομα κι αν τα εχουμε. Η υπηρεσια το αφησε στην κοπελα το να συζητησουμε την εκπτωση, και συνεννοηθηκαμε μια χαρα.
Πηγα στο δωματιο, εκανα μπανακι και ηρθε γρηγορα. Θυμοταν οτι ειχαμε ξαναβρεθει και αρχισε να κανει πραγματα που μου αρεσουν, δεν ξερω αν τα θυμοταν ή απλα το εχει, μαλλον το δευτερο. Ναι! Εγλυψα ποδαρακια, τα οποια ειναι πολυ καλοσχηματισμενα και ομορφα, εγλυψα βυζια, εχωσα τη μουρη μου μεσα στην κωλοχαραδρα της και μυριζε υπεροχα! Πεντακαθαρη γενικα και ο κωλος της ειναι σαν να ειναι φτιαγμενος στο φωτοσοπ. Φορεσε το στραπ και αρχισε να μου βαζει δαχτυλο. Το καναμε αυτο σε 2 στασεις, στη δευτερη ημουν ανασκελα κι εβλεπα την προσωπαρα της και την σταματησα για να μην χυσω. Οποτε εκει μπηκε με το στραπ κι αρχισε να γαμαει. Εδω να σχολιασω οτι εχει μαλλον την καλυτερη τεχνικη που εχω συναντησει. Οτι και να πω ειναι λιγο, αυτη τη σταση αντεξα μονο παρα το οτι το πρωι ειχα γαμησει, δεν κρατηθηκα καθολου κι εχυσα... Ειναι κουκλα, σε συνδυασμο με την τεχνικη της με εστειλε.
Δεν εχω ξαναπαει με κοπελα τριτη φορα, αλλα μου φαινεται πως με την Αλεξανδρα θα παω. Κριτικη δεν θα γραψω, εκτος κι αν κατι αλλαξει, οποτε ισως να ειναι χρησιμο στους συναθλητες.
Καλο Μηνα, Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
285
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική