Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834457
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Ευα δεν την ηξερα, αλλα διαβάζοντας τα τοσα καλά λόγια των συναγωνιστών, αποφάσισα να την "γνωρίσω". Ωραια κοπέλα, ξανθια, Ελληνίδα με πολυ ωραία μεγαλα στητά βυζιά και στενή σχετικά περοφέρεια. Πηρα το προγραμαμμα των 50 ευρω (με κουλουρι). Εντυπωση μου εκανε η καθαριότητα του χώρου και το οτι η τσατσα με ρώτησε εαν ηθελα να πιώ κατι, μολις μπηκα στο δωμάτιο. Μετα απο λιγο ερχεται η Ευα, ευγενική με ναζιάρικο χαμόγελο. Μου βάζει την καπότα και ξεκινάει μια πολυ καλή πίπα, αισθησιακή, υγρή, χωρις ομως να ασχοληθεί με μπαλάκια ή την γύρω περιοχή. Ειχε ομως πολυ καλό στησιμο και με άφηνε να βαζω δάκτυλο τοσο στο μουνάκι της οσο και στο κολαράκι, το οποίο έιναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σφικτό, τοσο που με δυσκολία εμπαινε το δάκτυλο. Μετα της ζητάω να κατσει στα 4 για το κουλουράκι. Ετσι και εγινε. Με αφησε να τον βάλω εγω μέσα, και εντυπσωσιαστηκα που πριν δεν έβαλε καθόλου κρέμα, η καποιο άλλο λιπαντικο. Μπηκε με δυσκολία, η Ευα συμμετέιχε πολυ καλά με βογγητα και εξαιρετικό στήσιμο, και μετα απο τελειωσα με hand job λόγω του οτι παραηταν σφιχτή και δυσκολευόμασταν και οι 2 στις κινήσεις.Και δεν νομίζω οτι έιμαι κανενας extra large....Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά, αλλα θεωρώ οτι 50 ευρω είναι πολλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2008
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική