Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ειχα ξεκινησει την τσαρκα μου απο φυλης, αλλα δεν βρηκα κατι ενδιαφερον. οποτε πηγα να δω τι παιζει απο τα σπιτια της κωνσταντινουπολεως στο γκαζι. μπαινω στον συγκεκριμενο οικο αφου γυρισα τα υπολοιπα κ εκει δουλευε η βικυ. αυτο που με τραβηξε στην τυπισα ηταν το δυνατο της σαλοναρισμα κ τ οτι ειναι γυναικα της διπλανης πορτας, πραγμα που με καυλωνει. σκαω την ταριφα στον ευγενικο τσατσο κ μπαινω στο δωματιο. μετα απο μικρη αναμονη μπαινει το μωρο αερατο. αρχιζουμε προκαταρκτικα μεγαλης διαρκειας που με εκαναν τουρμπο. γλωσσοφιλα δυστηχως δεν δινει παρα μονο πεταχτα φιλια..αφου τελειωνουμε το ζεσταμα μου περνα κρανος κ αρχιζει το κλαρινο..στην αρχη δεν μ αρεσε γιατι εβαζε δοντι αλλα στην συνεχεια ευτυχως βελτιωθηκε η κατασταση. ξεκιναμε πρωτη σταση ιεραποστολικο οπου την εγλυφα στον λαιμο κ ανταλασαμε πεταχτα φιλια στο στομα. δευτερη σταση cow girl, οπου χουφτωνα κ εγλυφα τα βυζια της. επισης σε αυτη την σταση της ζητησα να μου δωσει σφαλιαρες στο προσωπο πραγμα που εκανε, λεγοντας μου βρομωλογα. τριτη σταση στο πλαι, χουφτωνοντας τα βυζια της με μανια, ενω τα προστυχολογα εδιναν κ επερναν. τεταρτη κ τελευταια σταση στα 4 οπου εκει σφυροκοπουσα με οση δυναμη μου ειχε μεινει ενω παραλληλα της εβαζα δαχτυλο στην σουφρα, της εριξα κ μερικες σφαλιαρες στον κωλο. ηταν μια ωραια εκτονωση, εφυγα ευχαριστημενος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2015
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σεβαστός
40
Πόντοι:
1.206
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού