Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163269
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ήθελα και Εβελίνα εκείνο το βράδυ!Μεγάλο χαμόγελο
Κατευθείαν μπαίνω στο ίδρυμα ! για να μην πω καλυτερα οτι ήμουν ηδη στο δωμάτιο Ξεντημενος και περίμενα το μωρό!Γλώσσα
Παλι με το απλό πέρασα των 30€ αν και μετάνιωσα γιατί το μωρο έχει κάτι μουνοχειλακια ποιήμα!
Που θα θελα να τις τα ρουφηξω ΓλώσσαΓλώσσα Εισέρχεται το μωρο με θυμήθηκε κατευθείαν , αφού ειχαμε κατευθείαν φιλια στο λαιμό.Έρωτας Τα είπαμε στην αρχή γι αυτά πού συμβαίνουν στη χώρα και διάφορα άλλα! Ενναλαξ της ρουφούσα και τις βυζαρες Γλώσσα και τις έλεγα σε πόλλα που έλεγε Ναι! Μωρο μου εχεις δίκιο!Μεγάλο χαμόγελο Πίπα να με κοιτάει συνέχεια με μπούκωματα και φιλια στα αρχιδια Ναι!
Σταματάει μετα απο λίγο και μου λέει μωρο μου πως με θέλεις εκεί σαν ξύπνησαν απότομα και Λεώ Ονειρο ηταν και η Εβελίνα ! Α! Ξεχασα εχει μαυρισει κιολας και ειναι πολυ γκαβλα!Γλώσσα
Την στήνω σε ιεραποστολικό ! Και ξάναθαμαυζω το μουνακι της το θεσπέσιο ! Ακολουθεί παρακρατικο γαμησι ενω ταυτοχρονα την φιλαω στο λαιμό , παλι έβαζε χερι στα αρχίδια αλλά δεν με χάλασε !Μεγάλο χαμόγελο
Τις λεω ελα μωρο μου τωρα εσυ απο πανω! Ξαπλωνω και μου πιανει το εργαλειο που ηταν ετοιμο να πυροβολησει και τι μου λέει Πόλυ σκληρό τον εχεις μωρο μου !Χαμόγελο Ε! Δεν αντέξα και πολύ το μωρο με 2-3 κατεβασιες μέχρι κάτω μας τα πήρε Ολά!Προσκύνημα

Μιλησαμε για διακοπές και τέτοια και με χαιρέτησε και παλι με φιλί στο λαιμό!Έρωτας

Το μονο που με έμεινε με σένα είναι μια Μερά να σε γλειψω για να τα δεις κι ΕΣΥ Ασπρόμαυρα!Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια