Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 35 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αφού τσαρκαραμε και τα ηπιαμε παρέα με τον πορνοAzazel! Μεγάλο χαμόγελο Οι αισθήσεις για να ξάναβρεθω στην Θρησκεία Ναι! βαρεσαν κοκκινο!Μεγάλο χαμόγελο Πάω καρφωτος στο ρώσικο μωρο! Ξανθιά μακρύ μαλλί, προσωπο ωραίο, βυζαρες σκληρές με πεταχτή ρωγα,κωλαρα και piercing στον αφαλο Ναι!
Περασμα με το απλό πορνοπαραβολο των 30€ για δοκιμασμα!
Εισέρχεται το μωρο με την τσάντα της! Κεφάλι σε τοίχο! Μου θύμισε τις ελλεηνιδες!Θυμός
Τέλος πάντων γνωριζομαστε με το μωρο , προκαταρκτικά λιγα και βγάζει μετα απο λίγο απο την τσάντα την πορνοκαποτα. Μου την φοραει με το στομα σε 100% στυση Γλώσσα έκανε καλη πίπα και περιποιήθηκε και μπαλάκια! Την σταματάω και τις ρίχνω κάτι ρουφηγματα στις βυζαρες εκεί είδα το προσωπο της να λύνεται με χαμογελακια ! Την στήνω σε ιεραποστολικό οπου την γαμησα αισθησιακά πολύ χαλαρά εκεί λέω απο μεσά μου κομοδινιζει το μωρο κοιτούσε τον καθρέπτη με βλέμμα στα χαμμενα!Λύπη
Τις Λεώ Ελα να αλλάξουμε με αυτήν απο πανω εκεί τα πραγματα καλυτερευσαν αφού έπεσαν μερικά σκαμπιλακια στην κωλαρα κουνηθηκε αρκετά Κάλα και εφτασα στο τέλος!Ματάκι
Μιλήσαμε ολίγον αγγλικα και χαιρετηθηκαμε !Μεγάλο χαμόγελο

Γενικά καλη για μια Φόρα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Λένα
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουλίου, 2015
ψιλο κομοδινο την εκοψα τη μικρη...αλλη μια ομορφη παρουσια ξενερωτης αποδοσης Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΚεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1