Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 35 10
Sex Studio
51705
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αφού τσαρκαραμε και τα ηπιαμε παρέα με τον πορνοAzazel! Οι αισθήσεις για να ξάναβρεθω στην Θρησκεία βαρεσαν κοκκινο! Πάω καρφωτος στο ρώσικο μωρο! Ξανθιά μακρύ μαλλί, προσωπο ωραίο, βυζαρες σκληρές με πεταχτή ρωγα,κωλαρα και piercing στον αφαλο
Περασμα με το απλό πορνοπαραβολο των 30€ για δοκιμασμα!
Εισέρχεται το μωρο με την τσάντα της! Μου θύμισε τις ελλεηνιδες!
Τέλος πάντων γνωριζομαστε με το μωρο , προκαταρκτικά λιγα και βγάζει μετα απο λίγο απο την τσάντα την πορνοκαποτα. Μου την φοραει με το στομα σε 100% στυση έκανε καλη πίπα και περιποιήθηκε και μπαλάκια! Την σταματάω και τις ρίχνω κάτι ρουφηγματα στις βυζαρες εκεί είδα το προσωπο της να λύνεται με χαμογελακια ! Την στήνω σε ιεραποστολικό οπου την γαμησα αισθησιακά πολύ χαλαρά εκεί λέω απο μεσά μου κομοδινιζει το μωρο κοιτούσε τον καθρέπτη με βλέμμα στα χαμμενα!
Τις Λεώ Ελα να αλλάξουμε με αυτήν απο πανω εκεί τα πραγματα καλυτερευσαν αφού έπεσαν μερικά σκαμπιλακια στην κωλαρα κουνηθηκε αρκετά Κάλα και εφτασα στο τέλος!
Μιλήσαμε ολίγον αγγλικα και χαιρετηθηκαμε !
Γενικά καλη για μια Φόρα!
Περασμα με το απλό πορνοπαραβολο των 30€ για δοκιμασμα!
Εισέρχεται το μωρο με την τσάντα της! Μου θύμισε τις ελλεηνιδες!
Τέλος πάντων γνωριζομαστε με το μωρο , προκαταρκτικά λιγα και βγάζει μετα απο λίγο απο την τσάντα την πορνοκαποτα. Μου την φοραει με το στομα σε 100% στυση έκανε καλη πίπα και περιποιήθηκε και μπαλάκια! Την σταματάω και τις ρίχνω κάτι ρουφηγματα στις βυζαρες εκεί είδα το προσωπο της να λύνεται με χαμογελακια ! Την στήνω σε ιεραποστολικό οπου την γαμησα αισθησιακά πολύ χαλαρά εκεί λέω απο μεσά μου κομοδινιζει το μωρο κοιτούσε τον καθρέπτη με βλέμμα στα χαμμενα!
Τις Λεώ Ελα να αλλάξουμε με αυτήν απο πανω εκεί τα πραγματα καλυτερευσαν αφού έπεσαν μερικά σκαμπιλακια στην κωλαρα κουνηθηκε αρκετά Κάλα και εφτασα στο τέλος!
Μιλήσαμε ολίγον αγγλικα και χαιρετηθηκαμε !
Γενικά καλη για μια Φόρα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Λένα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουλίου, 2015
ψιλο κομοδινο την εκοψα τη μικρη...αλλη μια ομορφη παρουσια ξενερωτης αποδοσης