Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 173 10
Βριλησσού 36A
Hot
Sex Studio
203917
Γενική βαθμολογία
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Πήγα επί τούτου στη Μαρκέλλα, αφού είχα διαβάσει τόσο καλά πράγματα. Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά της. Ξεκίνησε με σχετική διάθεση ξεπέτας (όπου δεν έδωσα και πολύ σημασία), αλλά όσο εκτιλύσσοταν το έργο και δεν τελείωνα, αυξάνονταν η νευρικότητα και δυσφορία εκ μέρους της. Το στυλ ήταν περίπου: Αντε κάτσε να σου δείξω γιατί αν περιμένω από σένα θα νυχτώσουμε Ρωτούσα: να κάνω εκείνο; Όχι μου έλεγε (δεν ξέρεις εσύ εννοούσε). Ενώ αρχικά ξεκινήσαμε σχετικά καλά, στο τέλος κατάφερε να με ξενερώσει τόσο ώστε δεν μπόρεσα να τελειώσω. Της λέω: Με ξενέρωσες, και μου λέει: Δεν μπορώ εγώ να κάτσω εδώ μισή ώρα (70 είναι λίγα βλέπεις!) Στο τέλος αποχαιρετιστήκαμε με βρισιές (εκ μέρους της)! Η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ σε στούντιο!
Δευτερεύον αρνητικό: Η αναπνοή της βρωμούσε τσιγάρο σε αισχρό βαθμό (Έχω πάει και με άλλες καπνίστριες αλλά αυτής μου θύμιζε σταχτοδοχείο!)
Δευτερεύον αρνητικό: Η αναπνοή της βρωμούσε τσιγάρο σε αισχρό βαθμό (Έχω πάει και με άλλες καπνίστριες αλλά αυτής μου θύμιζε σταχτοδοχείο!)
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Πάντως αυτό που λες για την αναπνοή της ισχύει φουλ..
λες να κονομησε και να χαλασε και αυτη ??
λες και δεν το ξερετε ρε καρντασια.περι τσιγαρου ισχυει ομως.