Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 397 10
Sex Studio
333086
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Γεια χαρα μαγκες...(Που λεει και ο Τακαρος)Ηθελα να γραψω για το μαναρι την Καρμεν! Την εχω επισκεφτει συνολικα 5 φορες φετος που ξεκινησα συχνη επισκεψη στα στουντιο και στις βιλλες πιο συγκεκριμενα καθως εγω μονο εκει παω.Εχω παει με την Καρμεν 2 φορες στο red light,και απο μια στο βιλλα εροτικα ,μια στο red diamond...και μια στο villa prive! Θα ηθελα να κανω μια γενικη αναφορα για την κοπελα ...Οι πρωτες 2 φορες ηταν πολυ καλες.Η πρωτη ειδικά εχει χαραχτει στη μνημη μου!!Τζακουζι,αστι μαρτινι,με τρελαινεις....με τρελαινεις.....το λεει πολυ αυτο!!!!!!!!!!! (για οσους ξερουν)για οσους δεν ξερουν πατε και δειτε!2η φορα επισης πολυ καλη παλι τζακουζι ,3η και 4η φορα μετρια αποδοση (και εγω δεν ειχα πολυ ορεξη)μου την εφτιαξε αυτη!!!!5η φορα και πιο προσφατη επισκεψη....συνοπιτκα τωρα.....-Ξανθια λιγο πουτανοφατσα αλλα πολυ γλυκια κοπελα!
-Ρουμανα στην καταγωγη -καλο reverse cowgirl αλλα και απο μπροστινο
-Δε δινει κωλο...αλλα τωρα θα αρχισει να δινει!
-Τσαχπινα-ναζιαρα-καυλιαρα!!(στη συμπεριφορα)δε λεει οχι σε κατι!
-Της αρεσει το γλυφομουνι!!-κωλαρα-ωραιο βυζακι!-ψηλη για γυναικα...
-SOS Δωστε προσοχη!!!!!τα βογκητα της ειναι αληθινα συμφωνα με τα λεγομενα της γιατι τη2 αρεσει το σεξ!Επισης προκαταρτικα κανει αλλα ισως με οσους συμπαθει η πρεπει να παρεις προγραμμα 90-100 ευρω και ανω!με 40 μη περιμενετε πολλα...θα σας ξεπεταξει οπως εγραψε φιλος προσφατα!(εγω παντα εδινα 120 ευρω!(τζακουζι)και μια 180 ευρω απο 200 για προγραμμα μιας ωρας (επειδη με συμπαθει!)(ζητηστε το και εσεις!!) Και οπως φανερωνει και τιτλος γαμιεται σα γκομενα σου ....πιστευω με ολους η σχεδον με ολους !!Ειπαμε οτι πληρωνεις παιρνεις!!:to be continue.....
-Ρουμανα στην καταγωγη -καλο reverse cowgirl αλλα και απο μπροστινο
-Δε δινει κωλο...αλλα τωρα θα αρχισει να δινει!
-Τσαχπινα-ναζιαρα-καυλιαρα!!(στη συμπεριφορα)δε λεει οχι σε κατι!
-Της αρεσει το γλυφομουνι!!-κωλαρα-ωραιο βυζακι!-ψηλη για γυναικα...
-SOS Δωστε προσοχη!!!!!τα βογκητα της ειναι αληθινα συμφωνα με τα λεγομενα της γιατι τη2 αρεσει το σεξ!Επισης προκαταρτικα κανει αλλα ισως με οσους συμπαθει η πρεπει να παρεις προγραμμα 90-100 ευρω και ανω!με 40 μη περιμενετε πολλα...θα σας ξεπεταξει οπως εγραψε φιλος προσφατα!(εγω παντα εδινα 120 ευρω!(τζακουζι)και μια 180 ευρω απο 200 για προγραμμα μιας ωρας (επειδη με συμπαθει!)(ζητηστε το και εσεις!!) Και οπως φανερωνει και τιτλος γαμιεται σα γκομενα σου ....πιστευω με ολους η σχεδον με ολους !!Ειπαμε οτι πληρωνεις παιρνεις!!:to be continue.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2015
bak14
26 Ιουνίου, 2015
ρε μεγαλε με 200€ και γω θα σε συμπαθησω.!!!!!
TG
trospe Giant
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2