Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 15 10
Sex Studio 80023
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
κατερινα για ακομη μια φορα χωρις να την καταλαβω και τι εννος λογω της ασθνειας μου δεν καταλαβαινω προσωπα
αφου περασα στο δωματιο και μολις ειπε η τα2 ότι η κατερινα θα φερια τα ρεστα τοτε κταλαβα
την κοπλα την ειχα γνωρισει τυχαια σε λεωφορειο και όταν κατεβηκε στη λαρισα από αλεξανδρουπολη ειχα γραψει ότι ηταν ενας με το μηχανακι αλλα τελικα δεν ηταν γκομενος της οποτε διορθωνω την πραγμτικοτητα
πολύ σοσιαλ όταν μπηκε και γλιο
στον αγωνα γνωστη από λαριρα στη λαρισα με πολη καλη πιπα αλλα εγω αδυνατουσα να εχω πηρηρ στυση λογω ότι την ειχα γνωρισει από αλλε συνθηκες τελοςπαντν τελειωσα πολύ γρηγορα με μια μονο σταση στα 4
11\γενικα τα τιμαει τα λεφτα της και γενικα είναι 163 υψος 36 ετωνα από ρουμανι και πολύ ομορφη με παραπανω τωρα 3-4 κιλα που μου αρεσει περισοτερο!!!επιδερμιδα τελεια και πολύ κοινωνικη
μπραβο που είναι στη ξανθη

κατερινα επειδή δεν μπορρουσα να σου εξηγησω στη γλωσσα σου σου στελνω αυτό στα ρουμνικα αφου ειπε ότι διαβαζει το μπου

Prosopagnosia sau orbirea fata de fete

May 30, 2013

poza pacient prosopagnosieZilele trecute actorul Brad Pitt declara pentru publicatia Esquire ca banuieste ca sufera de prosopagnosie, o boala destul de rar intalnita si care se manifesta prin dificultatea sau imposibilitatea persoanei afectate de a recunoaste chipurile persoanelor cunoscute. Prosopagnosia poate aparea in urma unui accident sau poate fi congenitala, caz in care aparitia sa este cauzata de existenta unui anomalii in zonele cerebrale dedicate perceptiei, recunoasterii fetelor si evaluarii formelor.

Prosopagnosia – o boala rara si greu de diagnosticat

Prosopagnosia este cunoscuta si cu denumirea de “orbirea fata de fete” si, conform unui studiu realizat de cercetatori germani si publicat in American Journal of Medical Genetics, 2,5% din populatia mondiala este afectata de aceasta tulburare. Mai exact, o persoana din 40 se poate confrunta cu situatia de a nu mai avea capacitatea de a recunoaste chipurile celor cunoscuti, de pe o zi pe alta. Bolnavii de prosopagnosie nu stiu daca s-au mai intalnit cu persoanele cu care interactioneaza si pe care le vad, fapt ce ii pune intr-o situatie jenanta. Avand in vedere ca prosopagnosia este o boala rar intalnita, dar si greu de depistat, medicii din intreaga lume efectueaza cercetari pentru o mai buna intelege a acestei afectiuni si pentru a gasi solutii de tratament.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2015
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
184
Πόντοι:
22.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, aselgeia

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2015
καθιερομενη μεταφραση μω γοογλε αου πολλα κοριτσι διαβαζουν το μπου και μαλιστα η συγκεκριμενη μου τοειπε κιολας

KATERINA din nou, fără a înțelege și ce vreau să spun, din cauza asthneias mei nu înțeleg de persoane
După trecerea în cameră și a spus doar că TA2 Katerina ar transporta schimbarea apoi ktalava
Kopple am întâlnit autobuzul la întâmplare și când a coborât din Larissa din Alexandroupolis a scris că el a fost unul cu scuterul ei, dar nu a fost tipa atunci când corectează pragmtikotita
Când sa alăturat Social mult și glio
larira cunoștințe lupta in Larissa oraș PIPE bun, dar eu nu reușesc să aibă întrebare pirir erectie pe care am îndeplinit celelalte condiții telospantn scop foarte repede, cu un stand singur la 4
11 \ general onorurile și bani este, în general, 163 de înălțime de 36 de ani din România și foarte frumos, cu de mai sus meu acum 3-4 lire sterline place în continuare !!! pielea perfect și foarte sociale
BRAVO este Xanthi
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1