Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Sex Studio 161492
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στην Εβελίνα είχα πάει 2-3 φορές πριν κάνα χρόνο διατηρώντας πολύ καλές εντυπώσεις αλλά κάπως την έχασα. Σήμερα, με όρεξη για καλαμπαλικινγκ έψαξα τη Νικόλ αλλά δεν ήταν στο κλασσικό στην Φρίξου, οπότε είπα νο περάσω ξανά από το κορίτσι γιατί είχα την θετική ανάμνηση.
Ενθουσιάστηκα τόσο που ήρθα να γράψω κατευθείαν την κριτική, σαν υπενθύμιση στον εαυτό μου κιόλας που την άφησα τόσο καιρό και πήγαινα σε κάποια άλλα κομοδίνα, που έκαναν πιο ιδιαίτερη πρώτη εντύπωση.
Αν και εδώ που τα λέμε, η κοπέλα μια χαρά όμορφη είναι. Στο σαλόνια ήρθε με τα βυζάκια της έξω, έτσι χορταστικά χορταστικά και ζαρτιέρες.
Η τσατσά στην αρχή δεν την έβγαζε στο σαλόνι γιατί είπα ότι την ήξερα. Ε κάτσε βρε κυρία μου να δω και το σαλονάρισμα, να μου χαμογελάσει τώρα ενώ με ψήνει, να πάρω πιο εύκολα την απόφαση.

Η κοπέλα ξεκινάει από τα 30. Στα 40 αρχίζει κάποια προγράμματα (γλύψιμο, πιο μετά ακάποτο κλπ κλπ). Το 40 χαλαρό δεν το ανέφερε, αλλά αυτό ζήτησα γιατί μου παίρνει λίγη περισσότερη ώρα μέσα στο δωμάτιο. ( ναι, μπινιά, προωθώ αυτό που ήδη θεωρείται άδικο, τι θα πει απλό και τι χαλαρό, αλλά είναι θέμα λειτουργίας οπότε μη το ψάχνετε )

Η κοπέλα λοιπόν όπως είπα είναι πολύ όμορφη εμφανισιακά με βυζάκια όμορφα στητά και σφιχτά, όπως αρμόζει στην ηλικία της κοπέλας, γλυκύτατη.
Στα του αγώνα.
Προκαταρκτικά με παιχνίδια και φιλιά παντού, δείχνει πολύ διάθεση να σε ευχαριστήσει με όποιο τρόπο επιθυμείς και με εξέπληξε ( δεν το θυμόμουν ) με την περιποίηση στα μπαλάκια, καθότι είναι η αδυναμία μου. Η πίπα θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο σφιχτή, αλλά ήταν περίτεχνη και με ζήλο ( δεν ξεχνούσε να επιστρέψει στα μπαλάκια που της έδειξα ότι μου αρέσει ).

Είχε διάθεση και στα ουσιαστικά, με έμπνευση για στάσεις, ενώ η συμμετοχή ήταν ευχάριστη και παιχνιδιάρικη.
Η κατάθεση στο στόμα της (με προφυλακτικό) όπως ακριβώς το ήθελα, ενώ αυτή δεν σταματούσε να παίζει με το μουνάκι της και να με ωθεί να το κάνω και εγώ ( που ενω μου αρέσει δεν το ζητάω συνήθως γιατί σέβομαι την υγιεινή της κοπέλας αν την προσέχει, και θα ξενερώσω από μη και όχι).

Στα συν, εγώ τουλάχιστον, βάζω, και το παιχνίδι που κάνει με κάνα πεταχτό φιλί στο στόμα*. Αν αφεθείς νιώθεις πραγματικά ότι παίζεις με τη γκόμενα σου.

Νομίζω βρήκα ξανά στανταράκι.




*μου θύμισε κάτι αντίστοιχα παιχνίδια με την πάλαι ποτέ βασίλισσα του Βαρδαρίου Βερόνικα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Μέλος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2015
Έχεις δίκιο μοιάζει με την Βερόνικα Έρωτας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1