Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 112 10
Sex Studio
126173
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Μετά από επίσκεψη σε κωλόμπαρο της πόλης όπου δεν έλεγε και τίποτα είπα να περάσω μια βόλτα από το Κοροβάγκου 7 όπου είχα δεί αυτή την Αλίσα η οποία μου είχε κάνει εντύπωση το κωλαράκι της(τζάμπα το κωλαράκι βέβαια αφού δεν το δίνει..)
Δίνω τα 60 για πρόγραμμα με γυμνό στοματικό(άπλας ,αντί να πάρω το απλό πρόγραμμα ο μαλάκας,πρώτη φορά) και μπαίνω στο δωμάτιο όπου πλύθηκα λίγο λόγω του προγράμματος.
Ήρθε η κοπέλα με σχετικά καλή διάθεση αν και ήτανε ξημερώματα,σχεδόν είχε βγεί ο ήλιος.
Το κωλαράκι είναι αρκετά όμορφο αν κ από κοντά σα να κάνει κάποιες ραγάδες.
Το βυζί της είναι απαίσιο..size 1 αλλά δεν είναι αυτό το κακό αλλά το ότι ήτανε νερουλό κ έκανε ραγάδες τρελές
Κρίμα την κοπέλα και είναι και τόσο νέα..
Στο σέρβις δεν θα πώ πολλά μιας και με εκνεύρισε αρκετά.
Το μόνο θετικό είναι ότι δίνει γλωσσόφιλα.
Απλά δεν κάνει για αυτή τη δουλειά.
Δεν μπορείς να λές στον άλλονα ασπούμε πέρασαν 5 λεπτά,μένουνε άλλα 5 λεπτά,τελειώνει ο χρόνος κ τέτοιες παπαριές όταν έχει πάρει πρόγραμμα των 60 τη στιγμή που απ'έξω δεν υπάρχει απολύτως κανείς και ούτε πρόκειται να'ρθει κιόλας τέτοια παλαβή ώρα που πήγα.
Αυτού του είδους την συμπεριφορά τη βρίσκω τουλάχιστον απαράδεκτη και η κοπέλα απλά δεν κάνει για αυτή την δουλειά.
Έχει βρεί κάποιους τακτικούς λογικά που της τα στάζουν γερά αφού είναι πιπίνι και σχετικά όμορφη και έχει το θράσσος να γκρινιάζει για τον χρόνο λες κ έδωσες τριάντα ευρώ(αν κ από 40ξεκινάει) κ περιμένουνε πχ 5-6 άτομα απ'έξω..τι να πεις..
Σχέση απόδοσης/τιμής έβαλα τον κατώτατο βαθμό μιάς και μετάνιωσα για κάθε ευρώ που έδωσα.
Κι ας έχω δώσει και πολλές εκατοντάδες σε πορνοστάρ που έχω πάρει,που πάλι μπορεί να μην τα άξιζαν αλλά δεν έκλαιγα κ το τελευταίο ευρώ..
Δίνω τα 60 για πρόγραμμα με γυμνό στοματικό(άπλας ,αντί να πάρω το απλό πρόγραμμα ο μαλάκας,πρώτη φορά) και μπαίνω στο δωμάτιο όπου πλύθηκα λίγο λόγω του προγράμματος.
Ήρθε η κοπέλα με σχετικά καλή διάθεση αν και ήτανε ξημερώματα,σχεδόν είχε βγεί ο ήλιος.
Το κωλαράκι είναι αρκετά όμορφο αν κ από κοντά σα να κάνει κάποιες ραγάδες.
Το βυζί της είναι απαίσιο..size 1 αλλά δεν είναι αυτό το κακό αλλά το ότι ήτανε νερουλό κ έκανε ραγάδες τρελές
Κρίμα την κοπέλα και είναι και τόσο νέα..
Στο σέρβις δεν θα πώ πολλά μιας και με εκνεύρισε αρκετά.
Το μόνο θετικό είναι ότι δίνει γλωσσόφιλα.
Απλά δεν κάνει για αυτή τη δουλειά.
Δεν μπορείς να λές στον άλλονα ασπούμε πέρασαν 5 λεπτά,μένουνε άλλα 5 λεπτά,τελειώνει ο χρόνος κ τέτοιες παπαριές όταν έχει πάρει πρόγραμμα των 60 τη στιγμή που απ'έξω δεν υπάρχει απολύτως κανείς και ούτε πρόκειται να'ρθει κιόλας τέτοια παλαβή ώρα που πήγα.
Αυτού του είδους την συμπεριφορά τη βρίσκω τουλάχιστον απαράδεκτη και η κοπέλα απλά δεν κάνει για αυτή την δουλειά.
Έχει βρεί κάποιους τακτικούς λογικά που της τα στάζουν γερά αφού είναι πιπίνι και σχετικά όμορφη και έχει το θράσσος να γκρινιάζει για τον χρόνο λες κ έδωσες τριάντα ευρώ(αν κ από 40ξεκινάει) κ περιμένουνε πχ 5-6 άτομα απ'έξω..τι να πεις..
Σχέση απόδοσης/τιμής έβαλα τον κατώτατο βαθμό μιάς και μετάνιωσα για κάθε ευρώ που έδωσα.
Κι ας έχω δώσει και πολλές εκατοντάδες σε πορνοστάρ που έχω πάρει,που πάλι μπορεί να μην τα άξιζαν αλλά δεν έκλαιγα κ το τελευταίο ευρώ..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2015
Πιπινι...εεε...δεν περημενες να παω εγω να την φαω την φολα στα μουτρα ως συνηθως...
Karaman 7
11 Ιουνίου, 2015
Σωστός! Καλά κάνεις και το αναφέρεις μπας και βάλουν μυαλό μερικές μαλακισμένες που νομίζουν πως τις πληρώνουμε για την ομορφιά τους και μόνο λες και δεν υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές
Gortsos82
11 Ιουνίου, 2015
Συμφωνώ με τον Gortsos82....
jerrybanana
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3