Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 237 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Αγαπητοί συναγωνιστές γειά σας και απο μένα!!!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,όλοι λίγο πολύ ξέρουμε το las vegas και κατευθύνομαι αποφασισμένος εκείνο το βράδυ να πάω να καταθέσω στην Φλωρίτα μιάς που απο προηγούμενη βόλτα μου είχε καρφωθεί στο μυαλό..
Αυτή η κοπελίτσα απο φατσούλα δέν θα έλεγα ότι γαμάει, όμως απο κορμάκι είναι κάτι που δέν το βρίσκεις και κάθε μέρα για να μήν πω ποτέ (εγώ αγωνιστής τουλάχιστον 25 χρόνια τέτοιο απόλυτο petite δέν ξανάδα)!!!
Χωρίς σκέψη λοιπόν καταθέτω το 30ευρω ώς πρώτη δοκιμή,και εισβάλω στα ενδότερα περιμένοντας την μικρή....
Η συνεύρεση κρίθηκε ώς εξής..
1)Φατσούλα μέτρια χωρίς ιδιαίτερη ομορφιά και σαφώς ξυνή...
2)Κορμί που τελειώνεις μόνο που το βλέπεις (το πολύ δυνατό της σημείο)....
3)Άπειρη στίς κινήσεις της χωρίς συμμετοχή (κομοδίνο), χωρίς όμως να αρνηθεί ζητούμενες στάσεις.....
4)Μυρωδιά σώματος έτσι και έτσι (δέν χάθηκε και ο κόσμος να κάνει και πιό συχνό ντουζάκι φορώντας και ένα ωραίο άρωμα )...
5)Χώρος σχεδόν ικανοποιητικός άλλα όχι τέλειος απο μεριάς καθαριότητας και οσμής χώρου (υπ όψην το χαρτί σκουπίσματος διαλυόταν καθότι φτηνιάρικο του κερατά)....
6)Χρόνος χαλαρός άν και 30άευρο..
7)Μαντάμ ευγενέστατη!!!

Λοιπόν τελειώνω λέγοντας το εξής και ελπίζοντας να τα διαβάσει η ίδια η το αφεντικό της...

Η Φλωρίτα είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο της πόλης μας λόγω του πολύ ιδιαίτερου στύλ της, που σίγουρα πολλοί θα μπούν στον πειρασμό να γευτούν..Είμαι σίγουρος ότι εάν προσέξει λίγο δηλαδή γίνει πιό ευδιάθετη,την καθαριότητα της και την τεχνική της σε συνδιασμό με περισσότερη συμμετοχή στο έργο, είμαι σίγουρος ότι θα γίνεται λαικό προσκύνημα γιά την πάρτη της!!

Θα την ξαναεπισκευθώ ωστόσο στο μέλλον ελπίζοντας η κριτική μου να διόρθωσε την κατάσταση...
Τα φράγκα πλέον βγαίνουν δύσκολα και δέν χωράει άστοχες καταθέσεις!

Δείτε το σοβαρά οι αρμόδιοι!Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Φλωρίτα
jerrybanana
Μέλος
5
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2015
Έχω ακούσει καλά σχόλια για την συγκεκριμένη από άλλους φίλους. Νομίζω έπαιζε για ένα διάστημα και Αθήνα σε στούντιο. Κανένα ακάποτο τσιμπούκι της πρότινες ή είναι καθολικιά και δεν κάνει τέτοια; Στα υπόψην όταν ανέβω Θεσ/νικη για "δουλιές"
05 Ιουνίου, 2015
Γειά σου φίλε αθηναίε και συναγωνιστή!!Το λοιπόν η φλωρίτα έχει σώμα που γαμάει και είναι για πολύ παιχνίδι,απο πρόσωπο ούτε κρύο ούτε ζέστη απλά είναι ένα petite με αψεγάδιαστο σωματάκι που πίστεψε με κολάζει άγρια...Στην πράξη είναι καλούτσικη μπορώ να πώ,δέν αρνείτε στάσεις,όμως η κρύα φατσούλα και συμπεριφορά της κάπου σε ξενερώνει για επαναληπτική επίσκεψη η καλύτερα μελλοντική πιό ακριβή επίσκεψη (με πρόγραμμα)..Ακάποτο τσιμπούκι όχι δέν ζήτησα διότι έχω σταθερή σχέση και δέν θέλω, (απλά όταν πάω στα παίρνω πάντα δικό μου προφυλακτικό και πίστεψε είναι σαν να μήν φοράς τίποτα,αλλα παρόλα αυτά ζήτησα όπως πάντα να μου κάνει λίγο prostate massage με προφυλακτικό στο δαχτυλάκι της και μου το αρνήθηκε με άσχημο τρόπο,, (υπ όψην δέν είμαι π@ύστης,είμαι καθαρότατος-αποτριχωμένος- αρωματισμένος και μου έκανε αρνητική εντύπωση διότι δεν μου το έχει αρνηθεί κανένα κορίτσι ποτέ)...Τα συμπεράσματα δικά σου!..
05 Ιουνίου, 2015
φίλε κάτι συμπληρωματικό διότι τα παιδιά κόψανε κείμενο μάλλον λόγω το ότι το θεωρήσανε διαφήμιση (σεβαστο κατα τα άλλα), αλλα το κείμενο μου σε ένα σημείο φαίνετε λίγο χαζό και ελλειπή..Εκεί που λέω ότι παίρνω δικό μου προφυλακτικό εννοώ γνωστής μάρκας που έχει πιστή αίσθηση (σαν να μήν φοράς δηλαδή) και δέν προτιμώ τα φτηνιάρικα προφυλακτικά των πορνομάγαζων που μου πέφτουν λίγο χοντροκομμένα ... Μήν παραλείψω κλείνοντας να ζητήσω συγνώμη απο την διεύθυνση του αγαπημένου μας site για την διαφήμιση που πήγα να κάνω άθελα μου στο σχόλιο....
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3