Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163075
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επισκεψη στη Βαλεντινα μετα απο διαβασμα καλων κριτικων τη το θελα ομως πεταξα ενα 30ευρω ετσι δινω το παραβολο μπαινω μεσα και περιμενω το μωρο δεν αργησε να ερθει.Με το που μπαινει βγαζει τα ρουχα της και αρχιζει το τσιμπουκι(λεμε τωρα)ΑΘΛΙΟ μονο το κεφαλακι εγλυφε και τιποτα αλλο στο 69 το μουνακι της μεσα στην τριχα ΑΘΛΙΟ 2 στα του αγωνα καναμε 3 στασεις αυτη απο πανω αητη απο κατω και τελος στα 4 και στις 3 ΑΘΛΙΑ εντελως μηχανικη.Εν τελη ξενερωσα μου επεσε και την εδιωξα δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να χυσω με αυτην τη γκομενα απορω πως καποιοι την εχουν στανταρακι τη να πω γουστα ειναι αυτα απλα με αλλες κανουμε πολλη μα πολλη λιγοτερα με σχεδον τιποτα περα απο τα κλασικα και καυλωνω αφανταστα η εν λογο πολλη φολα ρε παιδια αντι καυλωτικη εντελως καλα να παθω που δεν πηγα στην Εφαρα η σε καμμια Μιρελα Εβελινα η Παολα το βραδυ το παθημα μου γινε μαθημα ομως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Velociraptoras
Σπουδαίος
35
Πόντοι:
2.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2015
ειπαμε βρε γουστα ειναι αυτα!! Μην ξενερωνειςΧαμόγελο
Οπως την εφαγα κ εγω την πατατα απο την μικρη στα τριδυμα!!
Παμε γιαλλα φιλοςΜατάκι
30 Μαΐου, 2015
Τι γίνεται ρε φίλε, γιατί ετσι ? Εμένα μου βγάζει τρελα γούστα με το απλό.
30 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Tι να σε πω ρε φιλε πολλη φολα η γκομενα κυριολεκτικα πεταμενα λεφτα πρωτη φορα δε χυνω με γκομενα της δουλειας ανεραστη εντελως
30 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν λες για το Χριστινακι ρε φιλε τη να σε πω εγω βγαζω τρελα γουστα μαζι της δεν ειναι ξενερωτη και ουτε μηχανικη και συμφωνω γουστα ειναι αυτα αλλα πρωτη φορα δε χυνω με γκομενα της δουλεια φαντασου φολα που ειναι η τυπισσα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4