Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Sex Studio 58793
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωτη μου κριτικη γι αυτό συγχωρεστε μου την ατζαμοσυνη.σημερα Κυριακη κατά τις 20.30.Μολις εμπαινα εβγαινε άλλος συναγωνιστης χαμογελαστος.βγηκε η Αννα στο σαλονι με τα βυζάκια εξω.ΕΙναι το κλασικο πιπινακι,λιγο μικροκαμωμενη,αρμονικο σωμα στρογγιλα και στητα βυζάκια Νο2 λυγερη,ξανθο καρε μαλλι,καλο προσωπακι.Εκατσε στα ποδια μου και μου χαιδευε τα μαλλια οσο η τσατσα την παινευε.τιμες κλασσικες,ουτε φτηνες ,ουτε βιλλες.Απ όλα κανει εκτος κωλαρακι.Πηρα γυμνο τσιμπουκακι με 50.Ηρθε γρηγορα εφερε μαζι της ένα πακετο μωρομαντιλα Θυμός.Ανεβηκε πανω μου ,χωρις να βγαλει το βρακακι της,κι αρχισε να τριβεται και να με φιλαει στο λαιμο.Στο στομα τραβιέται.Την γυρισα ανασκελα,την εγδυσα κι αρχισα να την χαιδευω στο μουνι ενώ της πιπιλουσα απαλα τα στηθια.σε λιγο μουσκεψε και τοτε την αφησα να κανει παιχνιδι αυτή.Η πιπα της είναι καλουτσικη,απαλη αλλα ρηχη.Μια σταση γιατι εχυσα γρηγορα,(ημουν πολύ καυλομενος πριν μπω)Ιεραποστολικο.στενο μουνακι το νοιωθεις,μετρια συμμετοχη.Γενικως ηταν καλα,δεν βαζει φωτια στο κρεβατι αλλα κανει ότι της λες, σ αφηνει να την πιανεις παντου,και προσπαθει να σ ευχαριστησει.Ισως ο Pacino που τις τρελλαινει όταν τις γλυφει την κανει να ανοιχτει πιο πολύ.Θα ξαναπηγαινα ? Όχι τρεχοντας αλλα περπατοντας ναι,γιατι όχι?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Σπουδαίος
10
Πόντοι:
3.245
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού