Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 412 10
Κασσάνδρας 3
Hot
Sex Studio
369887
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πολλά έιχα διαβάσει για την Λάουρα και έτσι είπα να την επισκεφτώ και εγώ κάποιους μήνες πρίν. Όμορφη γυναίκα, ψηλή με τις βυζάρες της να γεμίζουν το μάτι και την παλάμη σου. Έχει αυτόν τον συνδιασμό της μπαμπάτσικης γυναικάρας με τα καλλίγραμα όμως και αδύνατα, συγκριτικά με το επάνω μέρος του σώματος της, πόδια που προσωπικά με τρελαίνουν. Απο τις ποιο όμορφες κοπέλες του χώρου που σε κερδίζουν με αυτό που βλέπεις.
Στα του κρεβατιού όμως λίγο social time και με πίπα μέτρια χάνει ότι έχει κερδίσει στο σαλονάρισμα. Παίρνει ωραίες στάσεις χωρίς να έχει και καμία ιδιαίτερη συμμετοχή στο κρεβάτι. Απο μία τέτοια γυναίκα περιμένεις μεγαλύτερη δραστηριότητα στο σέξ αφού αυτό που βλέπεις σε κάνει να φαντάζεσαι πολλά. Για να μήν τα πολυλογώ την βρήκα αρκετά διεκπαιρεωτική χωρίς να ενδιαφέρετε να σε κάνει να περάσεις καλά. Μπορεί τόσα χρόνια να έχει βαρεθεί, τί να πώ.
Δέν νομίζω να την ξανασυναντούσα.
Υ.Σ. ένα χαρτάκι απο προφυλακτικό διακοσμούσε την άκρη του κρεβατιού όταν μπήκα στο δωμάτιο.
Καλή συνέχεια μάγκες.
Στα του κρεβατιού όμως λίγο social time και με πίπα μέτρια χάνει ότι έχει κερδίσει στο σαλονάρισμα. Παίρνει ωραίες στάσεις χωρίς να έχει και καμία ιδιαίτερη συμμετοχή στο κρεβάτι. Απο μία τέτοια γυναίκα περιμένεις μεγαλύτερη δραστηριότητα στο σέξ αφού αυτό που βλέπεις σε κάνει να φαντάζεσαι πολλά. Για να μήν τα πολυλογώ την βρήκα αρκετά διεκπαιρεωτική χωρίς να ενδιαφέρετε να σε κάνει να περάσεις καλά. Μπορεί τόσα χρόνια να έχει βαρεθεί, τί να πώ.
Δέν νομίζω να την ξανασυναντούσα.
Υ.Σ. ένα χαρτάκι απο προφυλακτικό διακοσμούσε την άκρη του κρεβατιού όταν μπήκα στο δωμάτιο.
Καλή συνέχεια μάγκες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ειχε βελτιωθει ενα διάστημα- μετά ξαναγύρισε στην τυπικοτητα ..