Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βανεσσα, στο Bad Girls.

Στο αλλο σαιτ ειχα παρατηρησει πως η νεοφερμενη Βανεσσα (Oυκρ) φαινοταν να εχει ομορφο προσωπακι, καθως δεν το ειχαν θολωσει πληρως. Αργοτερα συμπληρωσαν το θολωμα, αλλα εγω ειχα ηδη ψηθει.

Πρωτη φορα στο Bad Girls και μπορω να πω πως ειναι το διακριτικοτερο απο τα μαγαζια που εχω επισκευθει. Τοσο εξωτερικα, καλα κρυμμενο απο το δρομο, οσο και εσωτερικα, με την απλη αλλα πανεξυπνη τοποθετηση των διαχωριστικων μπροστα απο τα δωματια. Μπορεις να βγεις απο το δωματιο κ να φυγεις χωρις να κανεις πασαρελα μπροστα απο αυτους που περιμενουν. Μεγαλο δωματιο αλλα ο τεραστιος καθρεφτης πολυ ακυρα τοποθετημενος. Αντι να εχουν καθρεφτες διπλα στο κρεβατι για να παιρνουμε ματι τις φασεις απο διαφορετικες γωνιες ληψης, εχουν εναν τεραστιο ... διπλα στην πορτα και υπο γωνια, λες και το μπουρδελοδωματιο ειναι μικρη σαλοτραπεζαρια που χρειαζεται καθρεφτη για να να δωσει βαθος στο χωρο. Τεσπα.

Η Βανεσσα ειναι πανεμορφη, δεν επεσα εξω. Ηταν η δευτερη φορα που βραχυκυκλωσα σε σαλοναρισμα: "Γκλουπ! Εγω θα το πηδηξω αυτο το μωρο?" Μεθυστικο γαλαζιο βλεμμα, υπεροχο προσωπο και χειλη και μοντελισιο κορμι. Αν θελετε να πηδηξετε την γαλαζοματα απο τις Serebro που λενε το MiMiMi, ζητηστε τη Βανεσσα. Εξ ου και ο τιτλος. Μικρομετριο μαλακο στηθος με λιγο περιεργη ρωγα. Πως λεμε πεταχτη, το αντιθετο. Πρωτη φορα εβλεπα βαθουλωτη ρωγα. Δεν με χαλασε ομως.

Στα 40ευρω πηρα αρκετη ωρα χαμουρεματος και lap dance επαγγελματικου επιπεδου, παντα με τσαχπινικο χαμογελο, διαθεση και χωρις χρονικη πιεση. Ελληνικα γιοκ, αγγλικα γιοκ, ρωσικα γιοκ (απο εμενα), αλλα δεν εδειξε ποτε αμηχανα, επαιρνε πρωτοβουλιες στα στησιματα γιαυτο κι εγω χαλαρωσα και την αφησα να κανει αυτη το παιχνιδι. Εκανα μαζι της τα πιο πολλα προκαταρκτικα που εχω κανει σε μπουρδελο, εγω, που ειμαι τεμπελακος και αραζω περιμενοντας την πιπα.

Εκει ομως, τα χαλασαμε. Γιατι στην πιπα ακολουθει την τεχνικη 'ξεριζωμα', χωρις δοντι μεν, αλλα ουτε και το στομα νιωθεις οταν πονας. Αντε ομως να της το πω. Σε ποια γλωσσα?

Κατοπιν με καβαλησε, ποτε εγερνε επανω μου και ποτε ανασηκωνε το κορμι της, χαιδευοντας ναζιαρικα τα μαλλια της. Εβγαζε πολλη σεξουαλικοτητα σ'αυτη τη σταση, γιαυτο και δεν την αλλαξα. Αρκετα υγρη αλλα και χαλαρη τρυπουλα. Απο τις φωνουλες της διπλα στο αυτι μου τελειωσα σχετικα γρηγορα. Ντυθηκε, μου εδωσε φιλακι και παντα ναζιαρα κ χαμογελαστη βγηκε απο το δωματιο.

Με λιγα λογια μια πανεμορφη ευχαριστη κοπελα. (Ελπιζω να βελτιωσει την πιπα της μεχρι την επομενη επισκεψη.)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού