Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 242 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η ημερομηνία πρόσφατη. Βάρδια είχαν η Ρενάτα και η Γιάννα αν θυμάμαι καλά. Η Γιάννα ήταν σε δωμάτιο με συναγωνιστή οπότε η τσατσά μου παρουσίασε την Ρενάτα. Το σαλονάρισμα της γρήγορο αλλά ζεστό και πολλά υποσχόμενο. Δεν ήθελα και πολύ οπότε παίρνοντας απλό πρόγραμμα πέρασα στο δωμάτιο. Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή μπαίνει στο δωμάτιο η Ρενάτα με ένα ζεστό χαμόγελο και ξαπλώνει δίπλα μου στο κρεβάτι. Μερικές κουβέντες για να σπάσει ο πάγος και ξεκινήσαμε χάδια και φιλιά με σκοπό την ανύψωση. Η Ρενάτα παίρνοντας την πρωτοβουλία με καβαλάει ανάποδα φέρνοντας μου το γατάκι της στο πρόσωπο και μου περνάει λάστιχο για να ξεκινήσει η πίπα της. Πίπα χωρίς χρήση χεριού, βαθιά και υγρή. Ταυτόχρονα εγώ είχα βρει την ευκαιρία λόγω της στάσης του σώματος της και δαχτυλοσκοπούσα το γατάκι της, κάτι που έδειξε ότι της άρεσε. Ξεκίνημα με την Ρενάτα σε reverse cowgirl με ενεργή συμμετοχή και σωστό κούνημα και ρυθμό από μέρους της, στη συνέχεια από πάνω όπου και αυτή την στάση την κατέχει και τελείωμα στα 4 μετά από λίγα λεπτά. Συμπερασματικά ήταν μια συνεύρεση άνω του μετρίου αρκετά ικανοποιητική, το μόνο αρνητικό που καταλογίζω ήταν το ανυπάρκτο social time. Με το που τελειώσαμε σηκώθηκε και έφυγε γιατί όπως μου είπε είχε πελάτη, κάτι που ίσχυε καθώς είχε πολύ κόσμο εκείνη την ώρα αλλά θα έπρεπε να έχει κάτσει έστω για κάποια λεπτά στο δωμάτιο μετά το τέλος της συνεύρεσης. Δε πειράζει όμως την συγχωρώ. Σίγουρα θα την τιμούσα ξανά στο μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Νέο Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού