Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 13 10
Sex Studio 37484
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η κοπελα ηταν η πρωτη που ειδαμε μαζι με τον Μπουξο,μιας και η υπολοιπη παρεα περιμενε λιγο ποιο κατω Κουλ
Κορμαρα λοιπον και ψηλη γκομενα,ξανθια με βυζι 1,5 το ονομα της Σοφια απ οτι μου ειπε ο Μπουξος δουλευε παλια στο Τσιρκο Προσκύνημα
50ε για ελευθερο στωματικο,η τσατσα μου εφερε πετσενα να κανω ντουζακι,μεσα στο ντουζ ειχε 2-3 ξυραφακια Χμμμ;
Με το που τελειωνω ερχεται και το μωρο,εγω της μιλουσα και αυτη το μονο που μου ειπε ηταν:Χαρασο Χμμμ;
Α λεω καλα θα τα παμε,παλι καλα που ξερω παντομιμα Μεγάλο χαμόγελο
Με το που εβγαλε το κορμακι της η ρωγες βγαζαν ματι!!! Έρωτας
Πηρε θεση για πιπα,οπου μπορω να πω πως δεν ειχαμε το αποτελεσμα που περιμεναμε Λύπη παρ'ολ αυτα το μπουρι του Ροκο Σιφρεντι ηταν ετοιμο για το στενο μουνακι της Εμμμμ
Να πω οτι μ'αφησε να την βαλω δαχτυλα την ωρα της πιπας Ντροπή
Πρωτη σταση με αυτην απο κατω,παιρνω τα ποδια της στους ωμους μου και σιγα σιγα προσπαθω να βαλω το μπουρι Κουλ
Με τα χιλια ζορια το μουνακι της ανοιξε,τον βγαζω να αλλαξουμε σταση και μου κανει μ'ενα νευμα ελα εδω.
Μου βγαζει την καποτα που ειχε βαλει σαν καλτσα σταιλ και αρχιζει παλι να τον γλυφει μεχρι που μέκανε και εχυσα πανω στο σεντονι Κεφάλι σε τοίχο!
Λιγο αποτομο μου ηρθε,ειναι η πρωτη φορα με κοπελα του χωρου που γινεται ετσι η φαση και μου αφησε μια γλυκοπικρη γευση στο τελος Money Mouth
Θα την ξανασυναντησω στα κοντινα,για να της θυμισω οτι εχουμε καποιους ανεξοφλητους λογαριασμους Κατσικογάμης
Τη δευτερη φορα θα νιωσει επιτελους το μπουρι ενος πορνοσταρ σε αγρια φαση ομως.
Εχε χαρη που εγω εφαγα τις περισσοτερες παντσετες και η μερεντα πλησιαζε αλλιως...Ματάκι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σοφία
azazel
Τιμημένος
217
Πόντοι:
38.177
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, mad_max, topscorer

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Απριλίου, 2015
Να τους πας κι ένα σεντονι δωρο...
Ακου εχυσε στο σεντονι?
Δυο μετρα γκομενα,το σεντονι εχυσε ο άλλος....

ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
21 Απριλίου, 2015
Η Μερέντα πλησίαζε λέει....ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
21 Απριλίου, 2015
Φακιρη πανε βρες καμια τσουβαλα και ασε μενα να χυνω στα σεντονια Κουλ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3