Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363064
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ήταν ήδη αργά το βράδυ, όταν με αργά βήματα εξήλθα από τον Ι.Ν. της Αγίας Μαρίνας Θησείου, όπου είχα παρακολουθήσει τους Δ΄ Χαιρετισμούς. Συντετριμμένος, από την κατανυκτική ατμόσφαιρα της ακολουθίας, το πένθιμο κλίμα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, αλλά και από την κλιματολογική παράταση του χειμώνος, και μη ημπορώντας να βαστάξω το ψύχος και την θλίψη που μου δημιουργούσαν εις τα μύχια της ψυχής μου, αποφάσισα να καταπνίξω τα αισθήματα μου στο ποτό. Με την καρδιά βαριά βάδισα μέχρι το καπηλειό του κυρ Ανέστη στην Πλάκα. Εις μάτην όμως. Τρεις ώρες, δύο τίλια, και ένα φλισκούνι μετά, η θλίψη και το ψύχος κατέτρωγαν ακόμα τα σωθικά μου. Έτσι αποφάσισα να πράξω το απονενοημένο προκειμένου να ανεύρω λίγη φλόγα για να τα ζεστάνω. Να κατευθυνθώ δηλαδή προς αναζήτηση αγοραίας συνουσίας.

Μετά από μερικά λεπτά της ώρας, βρισκόμουν στην αίθουσα αναμονής-επιδείξεων, του συνουσιουργείου που βρίσκεται στον αριθμό 5 της Λ. Κατεχάκη. Ο χώρος, αν και δεν τυγχάνει ιδιαιτέρως πολυτελής, είναι αξιοπρεπής και καθαρός. Εκεί, η εξυπηρετική επιστάτης μου παρουσίασε τις Αντζελίνα, Ανέτα και Μαρίνα. Επέλεξα βιαστικά την τρίτη, βασιζόμενος μόνο στο οπτικό ερέθισμα που δέχθηκα. Απέδωσα στην επί της υποδοχής κυρία το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο απλό πρόγραμμα και πέρασα στα ενδότερα.

Βρήκα την κάμαρα πολύ καθαρή και εξοπλισμένη με νιπτήρα, λουτήρα κλωβό και συσκευή τηλεοράσεως.. Δεν έλειπαν βέβαια, πετσέτα και παντόφλες εντός σφραγισθέντος περιτυλίγματος, χάρτινα μανδήλια καθώς και απολυμαντικό υγρό.

Πήρα το λουτρό μου με ησυχία, και κατόπιν ολιγολέπτου αναμονής ενεφανίσθει η Μαρίνα.

Πρόκειται για μια αρκετά νεαρή κοπέλα μεσαίου προς υψηλού αναστήματος, με πλούσια μελανή κόμη και ελκυστικά πικάντικο πρόσωπο. Μοναδικό μελανό σημείο, κάποια παλαιά σημάδια ακμής, τα οποία όμως φροντίζει να καλύψει επιμελώς, με χρήση περισσής ψιμυθιώσεως. Η πλήρης έκδυσης, αποκάλυψε μεν στήθος ολίγον μικρότερο του αναμενομένου, αποζημίωσε δε, η καλοσχηματισμένη της περιφέρεια. Γενικώς, το σώμα της είναι αρμονικό και καλοσχηματισμένο. Υποβοηθείται αρκετά δε και υπό καμπύλων γραμμών.

Οι ερωτικές περιπτύξεις άρχισαν με δική της πρωτοβουλία, και με λίαν επιθετικές και έντονες προκαταρκτικές ενέργειες, η θέρμη των οποίων επέφερε ταχύτατα τον ερεθισμό. Ακολούθησε ομοίως θερμή και παρατεταμένη πεολειχία, με σαρώσεις όλου του στελέχους, καλή χρήση της γλώσσας και κραταιά αίσθηση Και όλα τούτα, διανθισμένα από διαλείμματα πτυσμών και κολαφισμών του μορίου μου, εις τα χείλη και τις παρειές του προσώπου της. Ως πρώτη στάση για κολπική συνουσία, επελέγει η στάση με τον τρόπο των σκύλων. Ακολούθησαν η πλαγία και η ιεραποστολική. Το δε τέλος κατέφθασε εις την στάση του Λωτού (τουτέστιν με τους πόδας της εις τα ώτα μου) κατά την οποία εν μέσω αλαλαγμών (περισσότερο δικών μου ,παρά δικών της) δέχθηκε πλήρεις και σφοδρές διεισδύσεις σε φρενήρη ρυθμό, χωρίς να δείξει το παραμικρό ίχνος απαρέσκειας ή ενοχλήσεως. Μετά την εκσπερμάτιση σωριάστηκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο πλάι της, και αυτή παρέμεινε για αρκετή ώρα εις την κλίνη, προκειμένου να διαπιστώσει (υποθέτω), το αν βρισκόμουν ακόμα μεταξύ των ζωντανών. Υπόθεσις καθ΄όλα βάσιμη, δεδομένης της ανάσας ανακούφισης που επήρε, όταν στην ερώτηση της - Όλα καλά παππούλη; - δείχνοντας κάποια σημάδια ζωής, της απάντησα δια νεύματος. Κατά τα άλλα ήταν πολύ συνεργάσιμη, λίαν εκδηλωτική, και εντελώς προσηλωμένη εις τα καθήκοντά της, καθ όλη την διάρκεια της συναντήσεως μας.

Εν κατακλείδι θα δηλώσω ότι η συνεύρεση μου με την δίδα Μαρίνα, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Στάθηκε ικανότατη στο να αναθάλλει την φλόγα του πάθους που αναζητούσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Marina
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, panagos7, iuakoya και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2015
Ποια από τις δύο Μαρίνες ήταν; Η σκουρόχρωμη η η ανοικτόχρωμη;
(Updated: 15 Απριλίου, 2015) 15 Απριλίου, 2015
Γέρων εραστής, εσχάτη κακή τύχη [ Μένανδρος ].
Παρεκκλίνοντας όμως της αρχαίας σοφίας επ΄ ολίγον οφείλω να ομολογήσω το εξαίρετον της γραφής και περιγραφής υμών, τελόν εν αγαστή αρμονία μετά της ειλικρινούς αυτογνωσίας σας [ Αμές ποκ’ ήμες άλκιμοι νεανίαι ].
Το θλιβερόν κινητήριον του ερεθισμού σας γεγονός συνεχίζει να εμβάλει εις ημάς αμφιβολίας περί της απολύτως υγειούς διανοητικής καταστάσεώς σας, πλην όμως < δις παίδες οι γέροντες > και διά τούτο επιχαίρομεν μεθ΄ υμών και ευχόμεθα υμάς πολλάς τε μελλοντικάς ετέρας ευτυχείς συνευρέσεις!
15 Απριλίου, 2015
Καλησπερα σας

πολυ καλη κριτικη, κυριως λογω της γλωσσας την οποια χρησιμοποιειτε
να γραφετε πιο συχνα, μερικοι οπως εγω αρεσκομεθα να σας διαβαζουμε
16 Απριλίου, 2015
@mauros gatos - Η δίδα Μarina(Σέρβα)

@blizardeye - Γαμήσου

@LEON79 - Σας ευχαριστώ θερμά για την φιλοφρόνηση. Θα προσπαθήσω.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4