Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Παρασκευή μεσημέρι και περνώντας από Βριλησσου είπα να μπω στο 57 για να δω και από κοντά τον άγγελο με το όνομα Σαμανθα μιας που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν την γνώριζα προσωπικά παρ’ ότι ομιλάγαμε στο thread της. Μου ανοίγει η κυρία, μπαίνω στο σαλόνι, την φωνάζει και μόλις βγαίνει και την βλέπω, παθαίνω! Το απόλυτο φετίχ μου στις γυναίκες! Μια μελαχρινή κούκλα με δύο υπέροχα μπλε μάτια! Κουβεντιάσαμε αρκετή ώρα αλλά δεν πέρασα “μέσα” γιατί ήμουν λίγο ταραγμένος από το σοκ που έπαθα όταν την είδα. Αποφάσισα όμως να πάω την Δευτέρα το πρωί στην Φραντζή που θα ήταν μιας και είναι και αρκετά κοντά στην δουλειά μου. Έτσι και έγινε. Δευτέρα μεσημέρι κατά τις 2.00 σκάω Φραντζή. Ευτυχώς για μένα δεν είχε καθόλου κόσμο οπότε περάσαμε στα ενδότερα σχεδόν αμέσως. Και εκεί έπαθα και το δεύτερο σοκ! Η κούκλα αυτή δεν είναι μόνο πανέμορφη εξωτερικά αλλά και καταπληκτική στο “κρεβάτι”. Περιγραφές δεν θα κάνω γιατί δεν μου άρεσε ποτέ αυτό. Ένα μόνο θα πω. Όποιος δεν την έχει γνωρίσει αυτήν την Θεά χάνει! Όπως είπε και ο φίλος ο Mentoras πιο κάτω : “Καλά ξεμπερδέματα, πάω στον ψυχολόγο μου τώρα !!!”

Υ.Γ. Φιλάκια Θεά μου από το άτακτο αγόρι σου. Εμείς έτσι κι αλλιώς θα τα λέμε συχνά πια από δω και πέρα και από κοντά αλλά και στο thread σου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2008
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
19
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια