Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 39 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
εξερεύνηση πριν λιγες μερες στο prive οπου ηταν η μελαχρινη,εν ονοματι Ελενα απο ρουμανια.προγραμμα απλο,δεν μιλουσε καθολου Ελληνικα,ψιλοσυνενοηση στα αγγλικα για ηλικια και χωρα.Πολυ καλο σωμα και γενικοτερα ομορφη,μοντελακι!αλλα ισως λιγο ψυχρη και λογω γλωσσας-επικοινωνιας.Γενικοτερα ομως φανηκε λιγο άπειρη σε τετοιου ειδους καταστασεις (λογικο ομως λογω ηλικιας,19χρονων κοπελα).ισως καποιος πιο εμπειρος σε αυτα να την μεταχειριστει και καλυτερα,μπορει να ευθύνομαι κι εγω στην ολη φαση.

αναλυτικοτερα:
στο δωματιο μπηκε τοπλες με ενα λεοπαρ στρινκ,την ρωτησα πως την λενε στα ελληνικα οπου και μ απαντησε οτι δεν ξερει ελληνικα,ειπαμε τα τυπικα στα αγγλικα,γδυθηκα κι εγω και ξαπλωσα..της ειπα πως ειναι πρωτη φορα που παω στο εν λόγω "μαγαζι" (και γενικοτερα πρωτη φορα σε στουντιο) ,λιγα χαδακια,φιλήματα στον λαιμο ενω αυτην επαιξε λιγο με τις ρογες μου..(δεν εκανα κινηση για φιλι σε στομα κλπ,ουτε και σε βυζια γιατι δεν ξερω κατα ποσο ειναι επιτρεπτο..??..ειδικοτερα σε στομα?) κατεβαινωντας αρκετα προσεκτικη σε περασμα καποτας,τυπου χειρουργικη επεμβαση,πιπα καλη (οπου και την σταματησα μην ειχαμε καμια εκτοξευση) ,μετα με ρωτησε αν θελω να ανεβει αυτην πανω,της ειπα ναι,εβαλε λιπαντικο και την αφησα να παρει αυτη τα ηνια..τον πηρε κουνήθηκε αξιοπρεπεστατα και δεν αργησε και πολυ (δυστυχως!) να γινει η εκτοξευση..εντυπωση μου εκανε οτι μετα ελεγξε την καποτα..η δεν καταλαβε οτι τελειωσα η απλα ειναι τακτικη της για να δει αν εσπασε
Καλη εικονα και καλη εμπειρια,πιστευω πως θα ξαναπηγαινα για την συγκεκριμένη.νιωθω πως κατι αφησα στην μεση..σαν να θελω να την ξαναδω

(υπαρχει περιπτωση να βρουμε-βγαλουμε φωτος?εαν το δεχτει και αυτην,αν μπορεσει καποιος..πραγματικα πανεμορφη,αξιζει να την δειτε)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Έλενα
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2015
Φιλαρακι την δοκιμασα κ εγω την δεσποινης και πραγματικα με αφησε καπως ετσι Προσκύνημα να πηδηξω πηγα κ δυστηχως ερωτευτηκα Γλώσσα τρ για αυτο που λες για φωτο καλυτερα να ρωτησεις την ιδια εαν εχει φβ η να ρωτησεις την ιδια αν θελει να βγειτε φωτο κατι το οποιο θα ρωτησω κ εγω την επομενη φορα Ματάκι
19 Απριλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να βρω "τετοιου ειδους" κοπελα σε τετοιο μερος,εφυγα απο εκει σκεπτομενος γιατι να βρισκεται μια τετοια κοπελα σε αυτη την ηλικία εκει!η απαντηση που δίνω στον εαυτο μου ειναι οτι μπορει να της αρεσει να Κατσικογάμης και σου λεει ευκαιρια να βγαλουμε και φραγκα!

εαν καποιος εχει τιποτα νεοτερο (φωτο-φβ κλπ) θα ηθελα να το μοιραστει εδω γιατι δυστυχώς δεν με κοβω να κανω τοσα χλμ για να ξαναπαω,εκτος και αν μεινει καιρο και με φερει ο δρομος προς τα εκει

επισης αν θελεις @Geo88 μοιρασου κι εσυ το τι εζησες εκει μεσα!
19 Απριλίου, 2015

Ισχυει και εμενα το ιδιο με παρεξενεψε για το νεο την ηλικιας της, τρ για αν της αρεσει αυτη η δουλεια δεν ξερω μπορουμε να ρωτησουμε αν κ παιζει να το κανει λογο αναγκης για λεφτα. Εγω κατα 80% θα ξαναπαω τον αλλο μηνα γτ ειμαι κανα 40λεπτο αποσταστη απο κει οποτε οτι νεο θα το χεις απο μενα σε λιγο καιρο Ματάκι απο π εισαι αν επιτρεπετε?
(Updated: 23 Απριλίου, 2015) 19 Απριλίου, 2015

ελπιζω να με φερει ξανα ο δρομος προς τα εκει,αν και δυσκολα τωρα στα κοντα.ωραιος οτι μπορεις να μαθεις μαθε,αν θες κανε και την κριτικη σου για τους επομενους.
Παντως αν καταφερεις κατι Geo θα εισαι τεραστιος!
21 Απριλίου, 2015

Θα σ χω εξελιξεις σε λιγο καιρο, αν κ πιστευω πως κατι θα μαθω Μεγάλο χαμόγελο
25 Απριλίου, 2015

συνάδελφε geo88 αν ξαναέρθεις προς τα μέρη μας να δοκιμάσεις και την άλλη την κοπέλα την sara, και να μα πεις την διαφορα. αυτό έχω πει και στο chris.
28 Απριλίου, 2015

Ποια ειναι η Σαρα??
28 Απριλίου, 2015

Στο διπλα η ξανθια 21χρονη Ρουμανα
04 Μαΐου, 2015

Μαλιστα..αν ξαναερθω για χαρη της Ελενας θα ρθω η κοπελα ειναι ερωτας..
10 Μαΐου, 2015

geo88 για πες,εχουμε εξελιξεις?
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2