Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 55 10
Sex Studio
58267
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λούνα λοιπον Ξάνα στα κοντά!
Ειναι λίγο γεματουλα με ωραία στητα βυζακια και κωλαρα με το ωραίο ταττου playboy!
Ειναι Τσεχα 27 χρονων! Με πολλα χρονια στην Ελλαδα, εχει δουλεψει και Αθηνα.
Περασα με το απλο των 30€!
Μπηκε μεσα στο δωματιο και με γνωρισε κατευθειαν! Αναφωνησε! Εσυ πω-πω γουσταρω
Πολυ ωρα την χαμουρευα γιατι γουσταρε. Φερε λιγο και το κωλαρακι σου να φιλησω το ταττου σου παλι!
Λεώ απο μεσά μου γούστα και παλι με το μωρο! Πίπα καλη με πόλλα παιχνίδια με την γλωσσά και καλουτσικα μπουκωματα! Στον αγώνα μου γυρνάει την κωλαρα της στα τεσσερα δυνατό παρακρατικο σφυροκοπημα αλλά Μπουχου για κανά 3 λεπτο! Τις λέω ήρθε η ωρα να με γαμησεις και λίγο με το δικο σου τέμπο! Με βάζει απο κάτω εγώ την ξεκιναω κάτι ρουφηχτα φιλια στις βυζαρες τις και ξεκινάει βαθύ κάθισμα μπρος πίσω όλο γκαβλα εφτανα στα κοντά και την πιάνω απο την κωλαρα για να βγούνε όλες
οι σταγονες στο καποτιδιο! Στο τέλος αναστεναξαμε και οι δυο Μου έδωσε μωρομαντηλο για να
σκουπιστω, μιλήσαμε λίγο και στο τέλος μου λέει την εξης Θεεικη ατάκα . Θα μου δώσεις τα ματια σου?
Όχι τις λέω θέλεις το μαλλί μου? Πολλα χχαχαχα και τα λέμε!!!
Ειναι λίγο γεματουλα με ωραία στητα βυζακια και κωλαρα με το ωραίο ταττου playboy!
Ειναι Τσεχα 27 χρονων! Με πολλα χρονια στην Ελλαδα, εχει δουλεψει και Αθηνα.
Περασα με το απλο των 30€!
Μπηκε μεσα στο δωματιο και με γνωρισε κατευθειαν! Αναφωνησε! Εσυ πω-πω γουσταρω
Πολυ ωρα την χαμουρευα γιατι γουσταρε. Φερε λιγο και το κωλαρακι σου να φιλησω το ταττου σου παλι!
Λεώ απο μεσά μου γούστα και παλι με το μωρο! Πίπα καλη με πόλλα παιχνίδια με την γλωσσά και καλουτσικα μπουκωματα! Στον αγώνα μου γυρνάει την κωλαρα της στα τεσσερα δυνατό παρακρατικο σφυροκοπημα αλλά Μπουχου για κανά 3 λεπτο! Τις λέω ήρθε η ωρα να με γαμησεις και λίγο με το δικο σου τέμπο! Με βάζει απο κάτω εγώ την ξεκιναω κάτι ρουφηχτα φιλια στις βυζαρες τις και ξεκινάει βαθύ κάθισμα μπρος πίσω όλο γκαβλα εφτανα στα κοντά και την πιάνω απο την κωλαρα για να βγούνε όλες
οι σταγονες στο καποτιδιο! Στο τέλος αναστεναξαμε και οι δυο Μου έδωσε μωρομαντηλο για να
σκουπιστω, μιλήσαμε λίγο και στο τέλος μου λέει την εξης Θεεικη ατάκα . Θα μου δώσεις τα ματια σου?
Όχι τις λέω θέλεις το μαλλί μου? Πολλα χχαχαχα και τα λέμε!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2015
Όνομα κοπέλας
Λούνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού