Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83990
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωινη τσαρκα την ωρα που ανοιγαν τα μαγαζια, απο τα 20 που πετυχα ανοικτα στις 5 αδοκιμαστες που βρηκα πιο ενδιαφερουσα η πλεον μελαχροινη μιραμπελα με το κακο ιστορικο, συστηθηκε ως μπελα, επεστρεψε απο ανδρεα γεωργιου που την πετυχα την προηγουμενη φορα, μαλιστα δηλωσε πως εχασε αρκετους πελατες επειδη αλλαξε για λιγο μαγαζι. αυτο εγω δεν μπορω να το καταλαβω δηλαδη καυλωνεις με καποια και πας να γαμησεις αλλα αν δεν την πετυχεις στο στεκι της φευγεις σπιτι αντι να τα γυρισεις με την σειρα μηπως και την πετυχεις σε αλλο?? μιση με μια ωρα παιρνει να τα γυρισεις ολα με αμαξι σιγα το πραγμα. δεν αποθαρυνθηκα λοιπον απο αυτα που εχω διαβασει και απο παλιοτερες φορες που την ειδα στο σαλονι και σχεδον με εβρισε που τσαρκαρω χωρις να περναω... και ευτυχως γιατι σημερα πρωτος πελατης και χωρις κινηση και τσατσα περασα πολυ καλα. μακαρι να καταργηθουν οι τσατσαδες γι αυτο οπου δεν τις βρισκω βαζω 10 διοτι δεν εχουμε την ενοχληση τους και το μαγαζι παραμενει κλειδωμενο να μην μας ενοχλει κανεις.
η μπελα λοιπον δεν εχει Α κλας επιδερμιδα απαλη και σφικτη σαν 20αρα ή με ειδικη περιποιηση με ενυδατικες και γυμναστηρια σαν τις κοπελες του πλατινουμ και των βιλλων αλλα και ουτε εντονα μαλακη ή πλαδαρη, θα την κατετασα ως Β κλας, στα πιασιματα ικανοποιητικη και στην εμφανιση με λιγες ραγαδες απο αδυνατισμα πιθανως. βυζι 2αρι θα ελεγα, το αγγιξα μια στιγμη φευγαλεα ολο και ολο επικεντρωθηκα σε κωλο και ποδια που ως ψηλη και ψιλονταρντανα γεμιζει την παλαμη. ξαπλωνα οταν μπηκε, ανεβηκε και αρχισε να χαηδευει και να φιλαει σωμα και περιπεο περιοχη, εγλειψε και αρχιδια, οποτε η υποφυση αρχισε να λουζει τον υποθαλαμο με εγκεφαλινες ευχαριστησης και χαλαρωσης, το μονοξειδιο του αζωτου δεν αργησε να επιδρασει στους λειους σφιγκτηρες μυες της ριζας του πεους και τα 3 συραγγοειδη σωματα πλημυρισαν με αιμα ανεβαζοντας την καυλα στα επιπεδα που εχω συνηθως κατα το πρωινο ξυπνημα. το στομα της μου φανηκε πως λειπουν τα 2 μπροστινα δοντια αλλα μαλλον ιδεα μου θα ηταν καθως στην ομιλια οπου πιασαμε αρκετη κουβεντα και πριν και μετα δεν φανηκε να τσιβδιζει. στην πιπα αφου εβαλε το προφυλακτικο εγινε σκληρη κατοπιν δικης μου παροτρυνσης και με δοντι. νομιζω ειναι η δευτερη πιο σκληρη πιπα που μου κανουν μετα την "ταϋλανδεζα" ντιανα και εμενα αυτο μου αρεσει, η μαλακη αεροπιπα που δεν την καταλαβαινεις ειναι που με εκνευριζει. στην συνεχεια την διεταξα να ερθει στα τεσσερα οπου επισης την καθοδηγησα να με αφησει να παρω τον δικο μου ρυθμο Κατσικογάμης . παιδια να καθοδηγειτε τας κοπελας μην περιμενετε να κανουν αλλα απο αυτα που θελετε και υστερα τις κραζετε αλλοι θελουν αγαπουλες Έρωτας εγω θελω να βγαλω τα απωθημενα μου και να τις φερθω οπως το ΠΑΣΟΚ στην χωρα Κατσικογάμης .
το δωματιο ηταν παραπανω ζεστο απο οτι θα επρεπε στους 28 το αιρκοντισιον ενω το ιδανικο ειναι γυρω στους 20, ψιλουδρωσαμε και οι 2.
καλες εντυπωσεις μου αφησε, ειδικα αν αναλογιστεις τις κριτικες που εχω διαβασει για αυτην. την συμβουλεψα να γυριζει απο πολη σε πολη καθως οι περισσοτεροι κυνηγαμε το καινουριο και το διαφορετικο αλλα δηλωσε αμετακινητη ισως εχει το μαγαζι στο ονομα της ποιος ξερει. θενκ γιου μπελα Καπέλο , αλλα μην με περιμενεις στα κοντα ειμαι παιδι της αλλαγης .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μιραμπέλα
B
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2015
Ο κ. rigormortis ειναι δασκαλος. Η ουσια ομως της διδαχης του βρισκεται πισω απο τις εκφρασεις του.
29 Μαρτίου, 2015
το 1981 γεννηθηκες μαν;
G
gl
29 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι 1980 αλλα απο μικρος μεγαλωσα να βλεπω τον μπιμπ-ανδρεα πρωθυπουργο
B
bourdeliotis4
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3