Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 203789
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Θα ξεκινήσω από το τέλος: την συστήνω εις την νιοστή δύναμη.Γερο-μύστης
Γιατί? Διότι το κορίτσι με ανέβασε στον έβδομο ουρανόΓλώσσα
Δεν χρειάστηκε να την δω στο σαλόνι, την ξέρω, πέρασα κατ' ευθείαν στο δωμάτιο.
Μόλις έκανα ντούζ ήλθε.
Χαμουρευτήκαμε όρθιοι, τρομερό παίξιμο της γλώσσας στο στόμα μου, θερμή αγκαλιά, χάδια παντού
στήσιμο στον καθρέπτη, εγώ από πίσω να την θωπεύω παντού και να έχω τό ήδη τεταμένο πέος ανάμεσα στα καλλίγραμμα μπουτάκια της.
Η μέση της δακτυλίδι, ο κώλος απίθανα στρογγυλός σαν φεγγάρι.
Πέσαμε στο κρεββάτι όπου άρχισε ένα απίθανο στοματικό. Βέβαια προηγήθηκαν φιλία και απο τους δύο στα στήθη, στον λαιμό, ισπανικό, γλωσσσόφιλα, ολα αυτά χωρίς καμία βιασύνη και με πολύ πάθος.
Τρομερό παίξιμο της γλώσσας στο κεφάλι, πλάγιο φλάουτο σε πολλές παραλλαγές, καραμελωματα, πίπα με βάθος, αίσθηση και υγρή ενω εγω χαιδευα πότε τα 3αρια βυζάκια της, πότε το τριανταφυλλάκι που έχει ανάμεσα στα σκέλια. Που και που παραμέριζα τα μακρυά της μαλλιά για να βλέπω το λάγνο βλέμμα της
Κάποια στιγμή μου γύρισε στη στάση 69 και ανταπέδωσα το θηλασμό στη κλειτορίδα της και γεύτηκα τον μυρωδάτο πεντακάθαρο ποπό της.
Ο χρόνος ήταν ατέλειωτος, είχα μουδιάσει ολόκληρος και ανυπομονούσα να μπω μέσα της. Λες και το κατάλαβε και πέρασε αριστοτεχνικά το προφυλακτικό.
Cow girl, απίθανο με στριφογυρίσματα, πισωκολλητό θαυμάζοντας τον υπέροχο ποπό της, την δαχτυλιδένια της μέση και τους στρογγυλούς της ώμους.
Εν συνεχεία ιεραποστολικό σε πολλές παραλλαγές, με φιλιά παιξίματα γλώσσας, παίξιμο κλειτορίδας.
Ιεραποστολικά τέλειωσα με μία μακρόσυρτη εκσπερμάτωση.
Συζητήσαμε πολύ ώρα. Πέρα από εξαιρετική ερωμένη είναι και πολύ καλή συζητητής. Έξυπνη, γλυκιά και μετρημένη.
Χτύπησε το κουδούνι και της είπα να φύγει για να μην χάσει τον πελάτη.
Έκανα ντουζ και αποχώρησα, όταν βγήκα έξω είχε νυχτώσει. Δεν ξέρω πόσο κάθισα μέσα, ο χρόνος μου φάνηκε ατέλειωτος.
Το σκηνικό και η Μαρκέλα μου θύμισε Μπουένος Αυρες που είχα βρεθεί πριν χρόνια και είχα πάει σε ένα "σπίτι"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
mkavlos
Ανώτατος
276
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού