Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333049
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η νεα κοπελα απο τις βιλες ειναι ο ορισμος της λεξης ΜΟΥΝΑΡΑ!!! Προσκύνημα
1 ωρα αναμονη στο σαλονι και 20 λεπτα στο δωματιο,η τσατσα εδινε χαρτακια με νουμερα στους πελατες για να μη χαθει η σειρα Ναι!
Η κοπελα εχει θεεικο κωλο,αμα κατσει σε κανενα μνημα θα αναστησει νεκρο σιγουρα!!!
Οι φωτο στο αλλο σαιτ δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα,πολυ ποιο ομορφη και σεξυ και το βυζι που μιαζει να ειναι σιλικονε ειναι σιγουρα αλλης κοπελας Μεγάλο χαμόγελο
Ξανθια,2αρι βυζι φυσικο,κωλαρα με ενα τατουαζ στο ενα κωλομαγουλο και κορμαρα,λεει οτι ειναι 22 χρονων Γερο-μύστης
Στον αγωνα τωρα,ειχα πολυ καιρο να δω κοπελα,οπου ολα τα δωματια ηταν γεματα και αυτη ηταν με το χαμογελο στα χειλη Προσκύνημα
Εδωσα τα 60ε για ελευθερο στοματικο,το μωρο με το που ηρθε,μπηκε αναμεσα στα ποδια μου και με ενα πινελοπερασμα των αρχιδιων με τη γλωσσα της ηρθε στο αυτι μου και εκει ξεκινησε το σοου!!! Ναι!
Πιπα πορνοσταρικη,με αρκετο βαθος και πολυ σαλιο,αρχιδογλυψημο και ρουφηγμα Έρωτας
Η πρωτη σταση προς εκπληξη μου ηταν με αυτην πανω μου αλλα αναποδα,ωστε εγω να βλεπω την πλατη της και την κωλαρα της να χορευει πανω στο καυλι μου Έρωτας
Δευτερη σταση με αυτην απο κατω και τα ποδια της στους ωμους μου και να μου λεει στο αυτη βαλτον ολο μεσα!!! Γερο-μύστης
Πλαγιο πισωκολητο και το αποτελειωμα στα τεσσερα οπου την εριξα και μια πινελια στη σουφρα της Γλώσσα σε αυτη τη σταση ομολογω οτι δεν τη γαμησα αλλα με γαμησε!!!
Τι εννοω:πρωτη φορα ειδα γκομενα να χορευει πανω στον πουτσο μου,με τρελα κολπα κουνουσε τη λεκανη της σε ενα ντελιριο καυλας. Προσκύνημα
Τη ρωτησα που ηθελε το καυτο σπερμα και μου ειπε στο τατουαζ πανω στο κωλομαγουλο της και ετσι εγινε,τη γεμισα σπερμα το κωλομαγουλο και την πλατη. Ντροπή
Καναμε μπανακι και ο καθ' ενας στο δρομο του,το επομενο ραντεβου μαζι της θα ειναι στο προγραμμα των 100ε για μια ωρα με 2 εκτονωσεις.
Μου ειπε θα κατσει μονο 15 μερες στην πολη μας και θα ξαναπαει Αθηνα,οποιος προλαβει,προλαβε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2015
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
azazel
Τιμημένος
217
Πόντοι:
38.177
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, mad_max, topscorer