Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 88 10
Sex Studio
130070
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καρλα (για εμφανιση βλεπετε παρακατω κριτικη,με μονη διορθωση το μαλλι ειναι περισσοτερο καστανο παρα ξανθο κ προσωπο συμπαθητικο κ χαμογελαστο)
πιπα:εμφαση κυριως σε βαλανο,μου τον ρουφηξε με εμενα ορθιο σημερα,μπροστα στον καθρεπτη,σκετη τσοντα...εγω την μουνοδαχτυλιαζα κ χαϊδευα την ομορφη κωλαρα της,αψογο στησιμο απο μερους της....
Σεξ:πρωτα στα ορθια διπλα στο κρεβατι κ εν συνεχεια πανω στο στρωμα σε ντογκυ κ μπρουμυτο,τελειωσα ευχαριστημενος μιας κ δεν αντεξα κ πολυ..
Ευγενικη,καθαρη κ χαμογελαστη κοπελα με τιμια στησιματα κ υπηρεσιες
Χωρος καθαρος,τσατσα η γνωστη ευγενης κυρια.
το απλο απο 30 ευρω.
(η κριτικη ειναι περισσοτερο ενα νεο απλο κ λιτο στυλ που προσπαθω να εφαρμοσω....ειναι beta εκδοση)
πιπα:εμφαση κυριως σε βαλανο,μου τον ρουφηξε με εμενα ορθιο σημερα,μπροστα στον καθρεπτη,σκετη τσοντα...εγω την μουνοδαχτυλιαζα κ χαϊδευα την ομορφη κωλαρα της,αψογο στησιμο απο μερους της....
Σεξ:πρωτα στα ορθια διπλα στο κρεβατι κ εν συνεχεια πανω στο στρωμα σε ντογκυ κ μπρουμυτο,τελειωσα ευχαριστημενος μιας κ δεν αντεξα κ πολυ..
Ευγενικη,καθαρη κ χαμογελαστη κοπελα με τιμια στησιματα κ υπηρεσιες
Χωρος καθαρος,τσατσα η γνωστη ευγενης κυρια.
το απλο απο 30 ευρω.
(η κριτικη ειναι περισσοτερο ενα νεο απλο κ λιτο στυλ που προσπαθω να εφαρμοσω....ειναι beta εκδοση)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2015
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2015
Έχουμε ανάγκη "απλο κ λιτο στυλ",μύστη μου...
B
billy13
10 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
dimmits
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2